Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Sony World Photography Awards 2011

Δημοσιεύθηκε η λίστα των υποψηφίων για βράβευση

 
Ανακοινώθηκε η λίστα των υποψηφίων για τα βραβεία του φωτογραφικού διαγωνισμού Sony World Photography Awards 2011. Με τρεις θεματικές ενότητες για επαγγελματίες: Φωτορεπορτάζ & Ντοκιμαντέρ, Καλλιτεχνική Φωτογραφία και Εμπορική Φωτογραφία, καθώς και έναν Ανοικτό διαγωνισμό για φωτογράφους κάθε επιπέδου, τα Παγκόσμια Βραβεία Φωτογραφίας της Sony (Sony World Photography Awards) θεωρούνται σήμερα ο πιο ολοκληρωμένος φωτογραφικός διαγωνισμός στον κόσμο.

Η λίστα των υποψηφίων στην Επαγγελματική κατηγορία για το φετινό διαγωνισμό διαμορφώθηκε από την Κριτική Επιτροπή. Σε αυτή συμμετέχουν παγκόσμιας εμβέλειας προσωπικότητες της διεθνούς φωτογραφικής βιομηχανίας, μεταξύ των οποίων φωτογράφοι, picture editors, ιδιοκτήτες πρακτορείων και κριτικοί. Πρόεδρος της Επιτροπής, η οποία συνήλθε στο Λονδίνο για να επιλέξει τους υποψήφιους, είναι ο Βρετανός κριτικός φωτογραφίας, Francis Hodgson. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 27 Απριλίου.


Οι συμμετοχές για το διαγωνισμό του 2011, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, κυριολεκτικά από κάθε γωνιά του πλανήτη, υπερβαίνοντας τις 105.000 από 162 χώρες. Η φετινή λίστα των υποψηφίων για βράβευση περιλαμβάνει επίσης, νικητές και φιναλίστ περασμένων ετών, όπως οι Amit Madheshiya,
Peter Frank, Denis Rouvre, Giulio Di Sturco και Tommaso Bonaventura. 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...