Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Τελευταίες ημέρες για τη δήλωση συμμετοχής στα Ericsson Application Awards 2011

Sony Ericsson "LiveView" unboxingImage by techflaneur via Flickr
  • Δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στο διεθνή διαγωνισμό της Ericsson με τίτλο Applications Award “Code for Cash”
  • Χρηματικά έπαθλα και άλλα δώρα τεχνολογίας και gadgets για τους νικητές
  • Δήλωση συμμετοχής πριν τις 22 Φεβρουαρίου για τη διεκδίκηση ενός Sony Ericsson LiveView
Ο διεθνής  ετήσιος διαγωνισμός της Ericsson (NASDAQ: ERIC) “Ericsson Application Awards” είναι σε εξέλιξη με προθεσμία δήλωσης συμμετοχής την 28η Φεβρουαρίου.
Με  θεματική κατεύθυνση «Connected Things», ο διαγωνισμός απευθύνεται εν δυνάμει σε δύο κατηγορίες κοινού: φοιτητές/σπουδαστές και επαγγελματίες/εργαζόμενους σε εταιρείες (με δυναμικό μικρότερο των εκατό ατόμων) του κλάδου των τηλεπικοινωνιών. Ζητούμενο είναι οι δημιουργικές ιδέες και οι πρωτοποριακές εφαρμογές και η αξιολόγησή τους θα γίνει από τον επικεφαλής του AT&T Innovation center στη Silicon Valley σε συνεργασία με την Ericsson.
Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να σχηματίσουν  ομάδες, πραγματικές ή δικτυακές και να δημιουργήσουν μια πρωτότυπη και αποτελεσματική εφαρμογή βασισμένη σε λειτουργικό σύστημα Android, με η χρήση των Ericsson Lab API. Στόχος είναι να σκεφθούν ανοικτά, απλά και έξυπνα και να δημιουργήσουν μια εφαρμογή που θα βελτιώσει την εμπειρία του τελικού χρήστη. Οι καλύτερες εφαρμογές θα βραβευθούν, θα ανταμειφθούν και πιθανόν να αξιοποιηθούν και εμπορικά. Τα βραβεία περιλαμβάνουν συνολικά χρηματικά έπαθλα αξίας €60.000 και άλλα δώρα τεχνολογίας από τη Sony Ericsson, που στηρίζει ενεργά το διαγωνισμό.
Μια ακόμα  ευκαιρία προσφέρεται σε όσους δηλώσουν συμμετοχή πριν τις 22 Φεβρουαρίου  να κερδίσουν επιπλέον ένα Sony Ericsson Live View. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής πλησιάζει και η ευκαιρία να ενταχθούν οι συμμετέχοντες στη διεθνή τηλεπικοινωνιακή κοινότητα είναι μοναδική.
  
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε http://www.ericssonapplicationawards.com/ και

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...