Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

«Νέα προγράμματα συμβολαίου WIND TO ALL»

Πραγματικά ελεύθερη και οικονομική επικοινωνία προσφέρει από σήμερα η WIND, εισάγοντας στην αγορά κινητής τηλεφωνίας τη νέα σειρά προγραμμάτων για ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου WIND TO ALL. 

Τα νέα προγράμματα δίνουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαμβάνουν επικοινωνία προς όλους, καθώς ο ενσωματωμένος δωρεάν χρόνος ομιλίας ισχύει προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας χωρίς καμία διάκριση. Οι συνδρομητές WIND TO ALL επικοινωνούν οικονομικά και ελεύθερα με όλους αφού δεν χρειάζεται να γνωρίζουν το δίκτυο που καλούν ή να αναρωτιούνται αν ανήκουν στο ίδιο δίκτυο με τον συνδρομητή που επιθυμούν να καλέσουν. 

Επιπλέον, μόνο τα νέα προγράμματα συμβολαίου WIND TO ALL εξασφαλίζουν στους συνδρομητές Λογαριασμό Χωρίς Εκπλήξεις, Οικονομία και Απόλυτο Έλεγχο και συγκεκριμένα: 

Λογαριασμό Χωρίς Εκπλήξεις 
  • Μόνο οι συνδρομητές των προγραμμάτων WIND TO ALL έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν το Ανώτατο Ύψος Λογαριασμού που επιθυμούν να λαμβάνουν. Δηλαδή ο μηνιαίος λογαριασμός να μην ξεπεράσει ποτέ το ποσό που έχουν διαλέξει. 
Επέκταση του δωρεάν χρόνου ομιλίας 
  • Μόνο οι συνδρομητές των προγραμμάτων WIND TO ALL έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν Επιπλέον Δωρεάν Χρόνο Ομιλίας, όποτε και όταν τον χρειάζονται, καλώντας δωρεάν στο 1270. Πιο συγκεκριμένα, με τις Υπηρεσίες 30 ή 60 λεπτά προς όλους, οι συνδρομητές WIND TO ALL επεκτείνουν τον χρόνο ομιλίας τους και επωφελούνται από τις χαμηλότερες τιμές κλήσεων προς όλα τα δίκτυα.  
    Αυτόματη Ενημέρωση Υπολοίπου Δωρεάν Χρόνου Ομιλίας 
  • Μόνο οι συνδρομητές των προγραμμάτων WIND TO ALL λαμβάνουν αυτόματα και δωρεάν ενημέρωση στο κινητό τους που να τους ειδοποιεί ότι απομένουν 10 λεπτά έως την λήξη του ενσωματωμένου στο πρόγραμμα χρήσης χρόνου ομιλίας ενώ επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για το διαθέσιμο υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου ομιλίας τους με δωρεάν κλήση στο 1270. 
Τα νέα προγράμματα συμβολαίου WIND ΤΟ ALL ξεκινούν από €15 μηνιαίο πάγιο, προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους όσο χρόνο πραγματικά χρειάζονται για να συνομιλούν με όλους, σε οποίο δίκτυο κι αν ανήκουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...