Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Δείγμα τελειότητας: Νέο VAIO L Series από τη Sony

Όλοι στην οικογένεια μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους βίντεο, ή φωτογραφίες, να παίξουν παιχνίδια και όχι μόνο, με το νέο, στιλάτο multimedia PC VAIO® της σειράς L από τη Sony. 
Το «όλα-σε-ένα» VAIO L Series θα γίνει εύκολα το επίκεντρο της δικής σας συλλογής home multimedia. Ιδανικό για οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σας, λεπτό και χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερο χώρο, διαθέτει μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα και ρυθμιζόμενης κλίσης οθόνη τύπου «floating» που βασίζεται σε ένα κομψό στήριγμα σχήματος V. 
Το εκπληκτικό design της σειράς VAIO L χαρακτηρίζεται από την Full HD VAIO Display Plus οθόνη των 24” (61 εκ.), με οπίσθιο φωτισμό LED. Αυτή η τεράστια οθόνη «δίνει ζωή» στις ταινίες, φωτογραφίες, τη μουσική και τα παιχνίδια σας, με εκπληκτική ευκρίνεια και αντίθεση. 
Είναι πανεύκολο να αποκτήσετε μια… διαδραστική σχέση με τη media συλλογή σας, χρησιμοποιώντας τη full-frame οθόνη αφής multi-touch. Ανοίξτε τους φακέλους σας και κάντε scroll, ζουμάρετε και περιστρέψτε τις φωτογραφίες σας κουνώντας απλώς τα δάχτυλά σας, χωρίς να χρειάζεστε ποντίκι ή να μπείτε σε κάποιο μενού. 
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Χάρη σε μία εκπληκτική καινοτομία από τη Sony, η LCD οθόνη του VAIO L Series διαθέτει ένα νέο ενεργό πλαίσιο αφής («Edge Access»), το οποίο σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες χωρίς τη βοήθεια του ποντικιού. 
Αγγίζοντας το logo VAIO στην επάνω γωνία του πλαισίου, ενεργοποιείτε το πρόγραμμα Media Gallery – ιδανικό για να επεξεργάζεστε και να απολαμβάνετε τη συλλογή των φωτογραφιών, των βίντεο και των μουσικών σας αρχείων. Άλλες «ενεργές» περιοχές του πλαισίου σάς βοηθούν να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο, να μεγεθύνετε έγγραφα ή ιστοσελίδες, να μεταβαίνετε εύκολα στα «παράθυρα» της οθόνης, να ενεργοποιήσετε ένα on-screen εικονικό πληκτρολόγιο, ή να διαβάσετε τον εύχρηστο οδηγό χρήσης. Στο πλαίσιο υπάρχει και φωτιζόμενο λογότυπο της Sony, του οποίου η ένταση ρυθμίζεται με το χέρι για να δουλεύετε με άνεση και σε χώρους με λιγότερο φωτισμό.  
Εξοπλισμένη με την τελευταία γενιά των ταχύτατων επεξεργαστών Intel® Core™ i5, η σειρά VAIO L Series είναι αρκετά ισχυρή για να διαχειριστείτε τις σύγχρονες συλλογές media. Οι τελευταίας γενιάς κάρτες γραφικών NVIDIA® με υποστήριξη DX11, εξασφαλίζουν ακόμη πιο ικανοποιητική εμπειρία HD video με τα νέας γενιάς PC games που έχουν σχεδιαστεί για πολυπύρηνους επεξεργαστές. 
Aνεξάρτητα από το αν παίζετε παιχνίδια ή βλέπετε ταινίες HD, το σύστημα S-Force Front Surround 3D έρχεται να ολοκληρώσει την HD ψυχαγωγική σας εμπειρία προσφέροντας δυνατό, ρεαλιστικό ήχο. 
Η ενσωματωμένη διαδικτυακή κάμερα υψηλής ανάλυσης που διαθέτει επεξεργαστή «Exmor», σας προσφέρει καθαρή εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Είναι ιδανική για ακόμα πιο ρεαλιστικά web chats και βιντεοκλήσεις. 
Με ένα  άγγιγμα του κουμπιού WEB, συνδέεστε στο διαδίκτυο σε δευτερόλεπτα. Υπάρχει επίσης το κουμπί ASSIST που ενεργοποιεί το λογισμικό VAIO Care για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα και να διατηρείτε το δικό σας VAIO σε άριστη κατάσταση λειτουργίας.  
Μια έξοδος HDMI συνδέει το VAIO της σειράς L σε οποιαδήποτε HD Ready τηλεόραση για να παρακολουθήσετε βίντεο, φωτογραφίες, γραφικά ή να παίξετε παιχνίδια. Υπάρχει επίσης υποδοχή HDMI η οποία μετατρέπει το VAIO σε ένα Full HD monitor, ακόμη και όταν είναι απενεργοποιημένο. Έτσι, θα απολαύσετε εξαιρετικής ποιότητας εικόνα με εκπληκτική λεπτομέρεια και αντίθεση στα παιχνίδια του PLAYSTATION®3, αλλά και σε άλλες συνδεδεμένες συσκευές εικόνας HD. 
Η ασύρματη μεταφορά δεδομένων γίνεται πιο γρήγορα με το Bluetooth® 3.0, ενώ η θύρα USB SuperSpeed 3.0 επιταχύνει την ταχύτητα μεταφοράς αρχείων έως και 10 φορές σε σύγκριση με το USB 2.0. 
Η οικογένεια των «όλα-σε-ένα» multimedia PC VAIO L Series με οθόνες 24” από τη Sony, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από αρχές Απριλίου 2011. 

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...