Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Το Χbox LIVE και στην Ελλάδα

This is a photo of my XboxImage via WikipediaΔιαθέσιμο και στην Ελλάδα είναι από την Τετάρτη το Xbox LIVE, προσφέροντας στους χρήστες τόσο τις βασικές δυνατότητες για να παίζουν παιχνίδια, όσο και τη συμμετοχή τους στη σχετική διεθνή διαδικτυακή κοινότητα online gaming.

Όπως ανακοίνωσε η Microsoft Ελλάς, συνολικά 25 εκατ. ενεργοί χρήστες του Xbox LIVE σε όλο τον κόσμο αφιερώνουν κάθε μήνα πάνω από 1 δισ. ώρες στη συγκεκριμένη online υπηρεσία παιγνιδιών.

Οι έλληνες χρήστες που διαθέτουν μια κονσόλα Xbox 360 και μία ευρυζωνική σύνδεση διαδικτύου, μπορούν πλέον να συνδεθούν με το Xbox LIVE δωρεάν και ακόμα να έχουν πρόσβαση στο στo online κατάστημα παιχνιδιών Xbox LIVE Games Marketplace.

Με την αναβάθμιση της συνδρομής τους σε Xbox LIVE Gold, οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν παιχνίδια online με τους φίλους τους, συμπεριλαμβανομένων των νέων τίτλων του Kinect, ή να κάνουν βιντεο-συνομιλίες (video chat) μέσω του Video Kinect.

Τα μέλη που έχουν λογαριασμό Xbox LIVE μέσω άλλης χώρας, θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν πλέον το λογαριασμό τους στην τοπική υπηρεσία Xbox LIVE της Ελλάδας και να διατηρήσουν το προσωπικό τους προφίλ, την προσωπική τους βαθμολογία (Gamescore), τα επιτεύγματα τους (Achievements), τους πόντους (Microsoft Points Balance) και τον υπόλοιπο προπληρωμένο χρόνο της συνδρομής τους. Τα μέλη που θα μεταφερθούν στην τοπική υπηρεσία θα διατηρήσουν και όποιο περιεχόμενο έχουν "κατεβάσει" και αποθηκεύσει στο σκληρό τους δίσκο, όπως Avatar, παιχνίδια Xbox LIVE Arcade και τραγούδια.

Μία 12μηνη συνδρομή Xbox LIVE Gold έχει ως εκτιμώμενη λιανική τιμή τα 59,99 ευρώ.


Hyper-V CloudΕξάλλου, η Microsoft Corp. παρουσίασε, στο πλαίσιο της εκδήλωσης "Tech Ed Europe 2010", το Hyper-V Cloud (Cloud Computing), μια πλατφόρμα εφαρμογών και εργαλείων που διευκολύνει τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν τις δικές τους υποδομές ιδιωτικού υπολογιστικού "νέφους" (cloud) αξιοποιώντας την πλατφόρμα Windows Server.

Οι εταιρίες Dell Inc., Fujitsu Ltd., Hitachi Ltd., HP, IBM Corp. και NEC Corp. αποτελούν ήδη συνεργάτες σε επίπεδο Hyper-V Cloud και θα συνεργαστούν με τη Microsoft για τη διάθεση των σχετικών υποδομών και υπηρεσιών.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...