Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

H Epson® παρουσιάζει τον ταχύτερο εκτυπωτή inkjet* παγκοσμίως

The Epson LogoImage via WikipediaΟ Epson Stylus Office BX625FWD προσφέρει στις μικρές επιχειρήσεις μια λύση υψηλής απόδοσης με μικρότερο κόστος έγχρωμης εκτύπωσης ανά σελίδα ακόμα και από laser εκτυπωτές**.

Ο νέος Epson Stylus Office BX625FWD είναι όλα-σε-ένα inkjet εκτυπωτής ιδανικός για μικρές επιχειρήσεις. Με εντυπωσιακές ταχύτητες εκτύπωσης διπλής όψης, είναι ο ταχύτερος εκτυπωτής inkjet* παγκοσμίως, με κόστος έγχρωμης εκτύπωσης ανά σελίδα μέχρι και 50% χαμηλότερο από εκτυπωτές laser. Ο αυτόματος τροφοδότης χαρτιού καθιστά πολύ εύκολη την εκτύπωση, την αποστολή fax και τη σάρωση εγγράφων διπλής όψης, ενώ όλα αυτά μπορούν να γίνουν και μέσω της σύνδεσης Wi-Fi ή Ethernet.


Ο BX625FWD μπορεί να τυπώσει σε μεγάλη ποικιλία μέσων, διαθέτει θήκη για τροφοδοσία χαρτιού στο μπροστινό μέρος με χωρητικότητα μέχρι 250 φύλλα A4 για μεγάλο όγκο εκτυπώσεων. Χρησιμοποιεί μελάνι Epson DURABrite Ultra για εκτυπώσεις που στεγνώνουν γρήγορα και είναι ανθεκτικές στο νερό, τα highlighter, τις μουτζούρες και τη θαμπάδα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία μελανιών διαθέσιμων στους χρήστες ανάλογα με τις ανάγκες τους. Μεταξύ αυτών και τα μελάνια XL για μεγάλο όγκο εκτυπώσεων, Επιπλέον, τα μελάνια είναι σε μεμονωμένα δοχεία ανά χρώμα για να αντικαθίσταται κάθε φορά μόνο αυτό που τελειώνει. Η πιστοποιημένη με ENERGY STAR® αποτελεσματική ενεργειακή διαχείριση αποτελεί μια ακόμα απόδειξη για την εξοικονόμηση χρημάτων με την αγορά αυτού του εκτυπωτή. Το ενσωματωμένο πρόγραμμα Presto! PageManager 9 διευκολύνει τους χρήστες να επεξεργάζονται τα σκαναρισμένα αρχεία μέσω των συνδέσεων Wi-Fi και Ethernet.


Ο Mo Musa, Product Manager for Small Office Inkjet Printers της Epson,σχολιάζει: “Ο BX625FWD διαθέτει την ταχύτητα και την ανθεκτικότητα για να προσφέρει στις μικρές επιχειρήσεις μια προσιτή εναλλακτική πρόταση στο laser – και μάλιστα με μικρότερο κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα από έναν εκτυπωτή laser**. Με εκτύπωση διπλής όψης και αυτόματη τροφοδοσία χαρτιού με ταυτόχρονη λειτουργία αντιγραφικού, scan και fax, αποτελεί την όλα-σε-ένα λύση που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τις επιχειρήσεις.”
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...