Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Το Gran Turismo® 5 κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου 2010!

Gran Turismo 5Image via WikipediaΗ Sony Computer Entertainment επιβεβαίωσε ότι το Gran Turismo® 5 πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ολόκληρη την Ευρώπη την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου.
«Το Gran Turismo 5 είναι ένα άκρως φιλόδοξο εγχείρημα, με προκλήσεις και πολυπλοκότητες που το κατέστησαν μια gaming εκδοχή του Διαστημικού Προγράμματος Apollo!” δήλωσε ο Kazunori Yamauchi, Πρόεδρος της Polyphony Digital Inc. “Όταν αναπτύξαμε το πρώτο Gran Turismo το 1997, σκοπεύαμε να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα στο χώρο των παιχνιδιών οδήγησης. Εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογική πρόοδο του PlayStation 3, ο στόχος μας μέσω του GT5 ήταν να δημιουργήσουμε μια ακόμη μεγάλη επανάσταση, η οποία όχι μόνο θα ικανοποιήσει τις δικές μας φιλοδοξίες, αλλά θα ξεπεράσει και τις προσδοκίες των φανατικών gamers. Βασική μας μέριμνα είναι να ικανοποιήσουμε τους πιστούς φίλους της σειράς Gran Turismo, γι’ αυτό και δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα στην απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Ζητώ συγγνώμη για όλο αυτό το διάστημα της αναμονής και πιστεύω ότι θα αποζημιωθείτε δοκιμάζοντας τη μοναδική οδηγική εμπειρία που θα προσφέρει το Gran Turismo 5».

Στο Gran Turismo 5, θα απολαύσετε μερικές από τις πιο διάσημες αγωνιστικές πίστες, σε αφάνταστα ρεαλιστική απεικόνιση υψηλής ανάλυσης και θα οδηγήσετε ορισμένα από τα πιο θρυλικά αυτοκίνητα στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και κορυφαία σύγχρονα οχήματα. Σήμερα, ανακοινώθηκε επίσημα και η εκπληκτική πλήρης λίστα των περισσότερων από 1.000 αυτοκινήτων του παιχνιδιού. Ανάμεσα τους η Lamborghini  Murciélago LP 670-4 SuperVeloce, η Lexus LFA και η McLaren MP4-12C. Παράλληλα αποκαλύφθηκε και η πλήρης λίστα των διαθέσιμων διαδρομών, στην οποία οι παίκτες θα συναντήσουν ορισμένες από τις πλέον θρυλικές πίστες της σειράς, όπως οι: Autumn Ring, Deep Forest Raceway και Grand Valley Speedway, αλλά και αρκετές πραγματικές διαδρομές, όπως η Nurburgring και Mazda Raceway Laguna Seca.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: http://www.gran-turismo.com 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...