Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Νέος Epson κομψός ασύρματος όλα-σε-ένα εκτυπωτής inkjet

The Epson LogoImage via Wikipedia
Mε Wi-Fi για εύκολη σύνδεση με τις συσκευές του σπιτιού
Η Epson® παρουσιάζει τον Epson Stylus Photo PX720WD – ένα κομψό inkjet εκτυπωτή όλα-σε-ένα που μπορεί να συνδέεται μέσω Wi-Fi και Ethernet και να προσφέρει εκτυπώσεις υψηλότερης ποιότητας από του εργαστηρίου. Ο PX720WD έχει δυνατότητες σάρωσης και αντιγραφής και αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης. 


Με την  οθόνη LCD 6.3cm και το πάνελ αφής για εύκολη πλοήγηση, η χρήση του PX720WD είναι πολύ εύκολη και οι φωτογραφίες μπορούν να προβάλλονται και να επεξεργάζονται απευθείας στον εκτυπωτή από κάρτες μνήμης, USB και κάμερες με PictBridge™ χωρίς τη χρήση Η/Υ. Οι χρήστες μπορούν επίσης να τυπώνουν απευθείας σε ειδικά CD και DVD.  


Τα μελάνια  Epson Claria Photographic είναι απόλυτα συμβατά με τις σύγχρονες κάμερες D-SLR και compact για την παραγωγή φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας ανθεκτικών στο ξεθώριασμα, τις μουτζούρες και το νερό. Οι χρήστες εξοικονομούν, επίσης, χρήματα, καθώς αντικαθίσταται κάθε φορά μόνο το χρώμα που εξαντλείται, ενώ εξοικονομείται και ενέργεια με τα πιστοποιημένα με ENERGY STAR® χαρακτηριστικά του εκτυπωτή. 


Η Julian Maddock, wireless home printers product manager της Epson Europe, σχολίασε: “Ο Epson PX720WD αποτελεί ιδανική επιλογή για χρήστες που επιθυμούν συνδυασμό της πρακτικής λύσης ενός εκτυπωτή όλα-σε-ένα με ποιότητα εκτύπωσης ανώτερη από του εργαστηρίου. Επιπλέον, ο Epson PX720WD διαθέτει σύνδεση Wi-Fi και Ethernet, για να εξυπηρετεί και την ανάγκη για χρήση από πολλούς υπολογιστές στο σπίτι.”
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...