Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος

Οι σπουδαστές των τομέων Διοίκησης - Οικονομίας και Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μουσείο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις με τη βοήθεια εφαρμογών πολυμέσων διαδραστικού χαρακτήρα, σχετικά με τη λειτουργία του χρήματος, την εξέλιξη του θεσμού των κεντρικών τραπεζών και τη σύγχρονη νομισματική και οικονομική ιστορία της Ελλάδος.

Στη συνέχεια της ειδικής εκπαιδευτικής ξενάγησής τους, παρακολούθησαν ενδιαφέρουσες οπτικοακουστικές παρουσιάσεις στην αίθουσα προβολών με θέματα «Το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και οι τραπεζικές εργασίες» και «Σταθερότητα των τιμών στην Κεντρική Τράπεζα».

Μετά την ενδιαφέρουσα ξενάγησή τους και τις προγραμματισμένες προβολές, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά ηλεκτρονικά παιχνίδια νομισματικής πολιτικής. Η εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική για τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ. 210 3840 552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...