Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ESET NOD32® Antivirus 6 και ESET Smart Security® 6

Η ESET παρουσιάζει τις νέες λύσεις με ενσωματωμένο Anti-Theft, Anti-Phishing και τη νέα λειτουργία ESET® Social Media Scanner

Η ESET ανακοινώνει τη διάθεση της νέας γενιάς της ναυαρχίδας των προϊόντων της, ESET Smart Security 6 και ESET NOD32 Antivirus 6. Το ESET Smart Security 6 αποτελεί μία «ολοκληρωμένη» σουίτα προστασίας από τους κινδύνους του διαδικτύου, ενώ το ESET NOD32 Antivirus 6 αποτελεί μία ταχύτατη και ισχυρή λύση antivirus. Η νέα αυτή γενιά, χάρη στο αναβαθμισμένο σύστημα, προσφέρει ακόμη καλύτερη ανίχνευση, βελτιωμένη λειτουργία εξουδετέρωσης και ταχύτερη σάρωση των απειλών. Διατηρώντας την αξιοπιστία και την ταχύτητα της ανίχνευσης, που έχουν καθιερώσει την τεχνολογία της ESET στο μυαλό των καταναλωτών εδώ και 25 χρόνια, οι νέες λύσεις ESET Smart Security 6 και ESET NOD32 Antivirus 6 προσφέρουν πλέον τη νέα λειτουργία ESET Social Media Scanner App, που προσφέρει προστασία για τους κινδύνους που απειλούν το Facebook.

«Το τμήμα ESET Core Development εργάστηκε σκληρά για τον επανασχεδιασμό όλης της μηχανής σάρωσης, που αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό όλων των προϊόντων της ESET. Πλέον, χάρη στην ταχύτερη επεξεργασία που προσφέρει, η σάρωση είναι πιο αποτελεσματική. Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν την τρίτη γενιά των χαρακτηριστικών ThreatSense® και ThreatSense.Net® Advanced Heuristics με το LiveGrid® της ESET», δηλώνει ο Pavel Luka, Chief Technology Officer της ESET.

Άλλη μία σημαντική προσθήκη είναι η βελτίωση της λειτουργίας του μηχανισμού εξάλειψης malware, καθώς δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση για την αντιμετώπιση κακόβουλου λογισμικού, με αποτέλεσμα μία εντελώς ανανεωμένη λειτουργία εξουδετέρωσης, πολύ πιο αποτελεσματικής στην αφαίρεση των malware, όπως μάλιστα επιβεβαίωσαν και οι ανεξάρτητες δοκιμές των εργαστηρίων του οργανισμού AV-Comparatives. «Σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις στην αφαίρεση του malware κατά τις πρόσφατες δοκιμές προϊόντων του AV-Comparatives (86 βαθμοί), οι λύσεις V6 της ESET (έκδοση 2013) κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων προϊόντων για την εξάλειψη του κακόβουλου λογισμικού. Η βελτίωση αυτή και τα αυξημένα ποσοστά ανίχνευσης αποδεικνύουν τη σταθερή δέσμευση της ESET για έρευνα και ανάπτυξη», σημειώνει ο Andreas Clementi, Πρόεδρος του οργανισμού AV-Comparatives.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η λειτουργία Anti-Theft επιτρέπει τον εντοπισμό και παρακολούθηση ενός φορητού υπολογιστή που έχει κλαπεί, ενώ η ειδικά σχεδιασμένη λειτουργία Anti-Phishing προσφέρει σύνθετη προστασία ενάντια στην κλοπή ψηφιακών ταυτοτήτων. Τέλος, η εφαρμογή ESET Social Media Scanner προφυλάσσει του χρήστες των social media από κακόβουλο περιεχόμενο, προστατεύοντας το προφίλ τους, το χρονολόγιο τους, τις ενημερώσεις και τα προσωπικά μηνύματα, ακόμη και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι. Εάν εντοπιστεί κίνδυνος μόλυνσης, αποστέλλεται προειδοποιητικό email ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Η εφαρμογή βοηθά επίσης τους φίλους του χρήστη να προφυλάσσονται από το κακόβουλο περιεχόμενο, καθώς ελέγχει τα προφίλ τους για πιθανά επικίνδυνα links. Περισσότερες πληροφορίες για τις δυνατότητες της νέας εφαρμογής διατίθενται στη σελίδα: http://www.eset.com/gr/social-media-scanner.

Σύμφωνα με το παγκόσμιο πρόγραμμα «Online Security Brand Tracker Survey»*, η προστασία από τους δικτυακούς τόπους phishing θεωρείται η σημαντικότερη και η πλέον απαραίτητη από τους χρήστες υπολογιστών με ποσοστό 68%, ενώ η προστασία από την κλοπή δεδομένων θεωρείται το τρίτο πολυτιμότερο χαρακτηριστικό για ένα προϊόν antivirus. Στις πρόσφατες δοκιμές του οργανισμού AV-Comparatives**, το ESET Smart Security 6 αποδείχθηκε ως ένα από τα αποτελεσματικότερα προϊόντα εμποδίζοντας περίπου το 94% των απειλών. Η ειδική λειτουργία Anti-Phishing της έκδοσης V6 περιλαμβάνει μία εκτεταμένη βάση δεδομένων με δικτυακούς τόπους phishing καθώς επίσης και επαληθευμένες αναφορές χρηστών μέσω του http://phishing.eset.com. Η λειτουργία Anti-theft κατατάχθηκε μεταξύ των δημοφιλέστερων. 546 εκατομμύρια ερωτηθέντων θεωρούν πολύ σημαντική τη δυνατότητα διαγραφής των αποθηκευμένων δεδομένων και το κλείδωμα/εντοπισμό της φορητής συσκευής σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής. Η έρευνα επιβεβαιώνει ότι η πλειοψηφία των χρηστών, ποσοστό περίπου 80% σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται προστασία των δεδομένων και των συσκευών τους «εν κινήσει» καθώς χρησιμοποιεί φορητές συσκευές για να συνδεθεί στο Internet.

«Φιλοσοφία της ESET είναι να μην πληρώνει επιπλέον ο πελάτης αυτό που θεωρούμε αναπόσπαστο στοιχείο μίας σύνθετης προσωπικής ασφάλειας. Είμαστε από τις πρώτες εταιρίες που αντί να προσφέρουμε μία αυτόνομη εφαρμογή, έχουμε προσθέσει τη λειτουργία Anti-Theft στη λύση χωρίς επιπλέον επιβάρυνση,» δηλώνει ο Ignacio Sbampato, Chief Sales and Executive Officer της ESET.

Και οι δύο λύσεις διαθέτουν την πιστοποίηση Windows 8 Certification, χρησιμοποιούν το λογότυπο «Windows 8 Compatible» και διατίθενται στο Microsoft’s Company Windows 8 Store κάθε χώρας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...