Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Κινητήρια δύναμη των έξυπνων συσκευών η συνδεσιμότητα, σύμφωνα με την LG


Επενδύοντας συστηματικά στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων λύσεων, η LG Electronics (LG) στοχεύει στη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εμπειρίας χρήστη μέσω της τεχνολογικής σύγκλισης και της συνδεσιμότητας των συσκευών.

Η συνένωση περιεχομένου, διανομής και τεχνολογίας είναι ζητούμενο από τις «έξυπνες συσκευές», οι οποίες μπορούν να ελέγχονται κεντρικά μέσω μιας ή περισσότερων συσκευών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η λειτουργία SmartShare, η οποία ενώνει διαφορετικές συσκευές, χρησιμοποιώντας ασύρματη τεχνολογία. Με τη λειτουργία SmartShare των LG CINEMA 3D Smart τηλεοράσεων, ο χρήστης μπορεί να στέλνει όλα τα πολυμέσα από το PC, το laptop, το tablet ή το smartphone, απευθείας στην τηλεόραση ασύρματα.

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η Smart TV Alliance στο πλαίσιο της οποίας η LG συνεργάστηκε με την Toshiba και την TP Vision, ενώ στη συνέχεια προστέθηκαν η Panasonic, η ABOX42, και η TechniSat IBM και η Specific Media. Μέσω αυτής της συνεργασίας, με σκοπό να ενισχυθεί η ανάπτυξη λύσεων και υπηρεσιών Smart TV που θα μπορούν να τρέχουν σε διαφορετικές πλατφόρμες, ώστε οι καταναλωτές να είναι σε θέση να έχουν μια ακόμη πιο πλούσια εμπειρία από τη χρήση μιας Smart TV.

Επιπλέον, η προηγμένη έξυπνη τεχνολογία της LG δημιουργεί ένα «έξυπνο σπίτι» γι’ αυτούς που θέλουν τον απόλυτα έξυπνο τρόπο ζωής, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ελέγχουν και να διαχειρίζονται τις οικιακές συσκευές τους, από οποιοδήποτε σημείο. Συγκεκριμένα, η συνδεσιμότητα από συσκευή σε συσκευή της LG προσφέρει απίστευτη άνεση, καθώς ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει και να θέσει σε λειτουργία τις οικιακές συσκευές μέσω της τηλεόρασης του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το αγαπημένο του show.

Στο «έξυπνο  σπίτι» οι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν τη συνολική κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι τους, ενώ τους δίνεται η δυνατότητα να κάνουν προσαρμογές σε  μεμονωμένες συσκευές, ώστε να χρησιμοποιούν την ενέργεια πιο αποτελεσματικά, προστατεύοντας το περιβάλλον και εξοικονομώντας πόρους και χρήματα.

Η ‘οικογένεια’ των διασυνδεδεμένων συσκευών συνεχώς μεγαλώνει, προσφέροντας νέες υπηρεσίες, κάνοντας απλή και ευκολότερη την καθημερινότητα του χρήστη, γιατί Life’s Good!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...