Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Bραβείο «2012 Editors’ Best Award» στη λύση ESET Endpoint Security

Από το περιοδικό Windows IT Pro 

Άλλη μία βράβευση απέσπασε η ESET, αυτή τη φορά από το περιοδικό Windows IT Pro που εκδίδουν τα Penton Media. Η εταιρία διακρίθηκε με το ασημένιο βραβείο «2012 Editors’ Best Awards» στην κατηγορία «Best Antivirus and Anti-malware product» για τη λύση ESET Endpoint Security.
Τα βραβεία «2012 Editors’ Best Awards» απονέμονται βάσει κριτηρίων όπως η στρατηγική σημασία ενός προϊόντος στην αγορά, τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα καθώς και η αξία του για τους πελάτες. Όπως δήλωσε σχετικά ο Jason Bovberg, Αρχισυντάκτης του Windows IT Pro, «Για τα βραβεία «2012 Editors’ Best Awards», αξιοποιήσαμε την τεχνογνωσία των συντακτών και συνεργατών μας προκειμένου να δώσουμε επιπλέον αναγνώριση σε αξιόλογα προϊόντα της σημερινής αγοράς και να μοιραστούμε αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες με τις κοινότητες των Windows IT Pro και SQL Server Pro. Οι φετινοί νικητές θα πρέπει να είναι εξαιρετικά υπερήφανοι.»

Τα προϊόντα ESET Endpoint Solutions βασίζονται στη βραβευμένη τεχνολογία ESET NOD32 για την παροχή προστασίας στον τομέα των επαγγελματικών λύσεων. Παράλληλα με την πλήρη προστασία anti-malware, το ESET Remote Administrator επιτρέπει τη διαχείριση δεκάδων χιλιάδων Windows, Mac, Linux ή κινητών τερματικών από μια κεντρική κονσόλα. Τα προϊόντα ESET Endpoint Solutions προσφέροντας ταχύτατη, ελαφριά, προληπτική anti-malware προφύλαξη σε συνδυασμό με ισχυρά χαρακτηριστικά διαχείρισης web και συσκευών, αποτελούν την ιδανική λύση για την ασφάλεια επιχειρήσεων κάθε μεγέθους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...