Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Η HP παρουσιάζει την πρώτη της οθόνη με ενσωματωμένη τεχνολογία Beats Audio


Στη γκάμα που ανακοίνωσε η HP περιλαμβάνεται ο πιο προσιτός φορητός υπολογιστής με οθόνη αφής, αλλά και μια σειρά πρωτοποριακών οθονών


 Η HP ανακοίνωσε σήμερα τις ολοκαίνουριες προτάσεις της, στις οποίες περιλαμβάνεται η πρώτη οθόνη που ενσωματώνει τεχνολογία Beats™ Audio, HP ENVY IPS 27 ιντσών και ο πλέον προσιτός φορητός υπολογιστής με οθόνη αφής της HP, Pavilion TouchSmart Sleekbook.

Η πρώτη οθόνη υπολογιστή με τεχνολογία Beats Audio

Η HP ENVY IPS 27 ιντσών με τεχνολογία Beats Audio είναι μια οθόνη με εκπληκτικές επιδόσεις και ισχύ. Έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Beats by Dre™, προκειμένου να προσφέρει μια μοναδική και ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία. Τα ενσωματωμένα ηχεία της «κοιτούν» προς τα επάνω, προσφέροντας κορυφαία απόδοση στις μεσαίες και υψηλές συχνότητες και πολύ πλούσιο μπάσο. Ο ήχος της οθόνης Envy 27 είναι επιπέδου επαγγελματικού στούντιο και επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τη μουσική όπως ακριβώς την έγραψαν οι δημιουργοί της, αλλά και εικόνα κορυφαίων προδιαγραφών. Το 27 ιντσών IPS πάνελ ενσωματώνει γυαλί από άκρη-σε-άκρη, ξεχωρίζει για τον πολύ λεπτό σχεδιασμό (13,95mm βάθους στο ψηλότερο σημείο του) και την ειδικά σχεδιασμένη βάση του από χυτό αλουμίνιο, που απελευθερώνει χώρο στο γραφείο, προσφέροντας παράλληλα μια ανεμπόδιστη οπτική εμπειρία στους τελειομανείς της εικόνας.

Η τεχνολογία IPS (in-plane switching) παρέχει μοναδική ακρίβεια εικόνας με εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178° τόσο σε κατακόρυφο όσο και σε οριζόντιο προσανατολισμό και υψηλότερες αναλογίες αντίθεσης και φωτεινότητας σε σύγκριση με τα συμβατικά πάνελ τεχνολογίας TN (Twisted Nematic). Θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Φεβρουαρίου στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 469€ (1)

Λεπτοί κι ελαφριοί φορητοί υπολογιστές για όλους

Το HP Pavilion TouchSmart Sleekbook και το νέο HP Pavilion Sleekbook προσφέρουν επιδόσεις και προσιτή τιμή σε ένα λεπτό και ελαφρύ πακέτο. Ενσωματώνοντας επεξεργαστές της AMD (A-Series APU), τα ολοκαίνουρια HP Sleekbooks διαθέτουν οθόνη υψηλής ευκρίνειας (HD) διαγωνίου 15,6 ιντσών(2), έως 1 ΤΒ αποθηκευτικού χώρου για εφαρμογές, ταινίες, μουσική, φωτογραφίες, έγγραφα και όλα τα αρχεία σας(3) , τεχνολογία ήχου Dolby Advanced Audio, αποσπώμενη μπαταρία και ένα πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο για αυξημένη παραγωγικότητα.

Μια πλήρης γκάμα διαθέσιμων θυρών, συμπεριλαμβανομένων των HDMI, USB 3.0 και USB 2.0 προσφέρουν γρήγορες συνδέσεις σε φορητές συσκευές και άλλα περιφερειακά.

Τα HP Sleekbooks ενσωματώνουν επίσης μια σειρά αποκλειστικών τεχνολογιών της HP, όπως το HP CoolSense, το οποίο προσαρμόζει δυναμικά τα επίπεδα ψύξης σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη με αποτέλεσμα να μην υπερθερμαίνεται ο υπολογιστής και το HP ProtectSmart, το οποίο διασφαλίζει ότι δεν θα χαθούν τα δεδομένα σας αν ο υπολογιστής πέσει κατά λάθος κάτω.

Επιπρόσθετα, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στο HP Connected Music, το οποίο προσφέρει στους μουσικόφιλους ένα νέο τρόπο να απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, μέσω της συνεργασίας της HP με τη Universal Music Group, την κορυφαία εταιρεία στο χώρο της μουσικής. Οι καταναλωτές μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν αποκλειστικά προγράμματα και πακέτα ανταμοιβής της HP (Music Rewards Packages) μέσω της πλατφόρμας HP Connected Music, η οποία ενσωματώνεται στους υπολογιστές της HP με Windows 8. Μεταξύ των προσφορών περιλαμβάνεται η δυνατότητα να κερδίστε μοναδικά δώρα και εισιτήρια VIP για συναυλίες.

Το HP Pavilion Sleekbook αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA) τον Φεβρουάριο με αρχική προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 499€ (1). Το HP Pavilion TouchSmart Sleekbook αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο με αρχική προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 599€ (1).

Πρωτοποριακές οθόνες Οικιακής και Επαγγελματικής χρήσης

Οι HP IPS Οθόνες οικιακής χρήσης (22xi-23xi) φέρνουν την προηγμένη τεχνολογία IPS σε προσιτή τιμή και την αξιοποιούν ακόμη και για καθημερινή χρήση. Προσφέρουν εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης (της τάξης των 178 μοιρών τόσο σε οριζόντιο όσο και σε κατακόρυφο προσανατολισμό) και ολοκάθαρα, ζωντανά χρώματα σε όλη την έκταση του οπτικού φάσματος. Οι οθόνες χαρακτηρίζονται επίσης για το λεπτότερο σχεδιασμό τους, ενώ η συνδεσιμότητά τους καλύπτει όλες τις επιλογές ψηφιακών, αναλογικών και multimedia πηγών. Με μοναδικά χαρακτηριστικά της HP όπως οι ελεγχόμενες επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας και οι προσαρμοζόμενες ρυθμίσεις οθόνης μέσω του προεγκατεστημένου λογισμικού HP My Display, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να χωρίσουν την οθόνη ούτως ώστε να διατηρούν παράλληλα ανοιχτά περισσότερα παράθυρα εφαρμογών. Εξάλλου, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει  τις προτιμώμενες επιλογές του για εύκολη εκκίνηση.

Αναμένονται να κυκλοφορήσουν στην Ελλαδα τον Φεβρουάριο με αρχική προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 169€ για την 22xi και τα 199€ για την 23xi. (1)

Η HP x2401 24 ιντσών με οπισθοφωτισμό LED είναι μια ιδιαίτερα λεπτή οθόνη, η οποία αξιοποιεί την τεχνολογία MVA προκειμένου να προσφέρει ευρείες γωνίες θέασης με ζωντανά και σταθερά χρώματα. Στηρίζεται σε μια ρυθμιζόμενη βάση και διαθέτει ειδικό σύστημα διαχείρισης καλωδίων (ορθής γωνίας) στην πίσω πλευρά για πιο τακτοποιημένο γραφείο, ενώ προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω DP και HDMI και βραχίονες επιτοίχιας ανάρτησης τύπου VESA. Το φινίρισμα από βουρτσισμένο μέταλλο την καθιστά ιδανική για τους απαιτητικούς με το στιλ καταναλωτές. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το Φεβρουάριο με αρχική προτεινόμενη  τιμή λιανικής τα 299€ (1)

Οι οθόνες HP ProDisplay (διαθέσιμες σε διαγωνίους 20 και 21,5 ιντσών) αναβαθμίζουν την καθημερινή εμπειρία επαγγελματικής προβολής. Πρακτικές, αξιόπιστες και σχεδιασμένες με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας, οι συγκεκριμένες οθόνες προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις με ολοκάθαρη απεικόνιση κειμένων και φωτογραφιών, αλλά και αρκετό χώρο για πλοήγηση επί της οθόνης. Το διακριτικό λεπτό μαύρο πλαίσιο σχεδόν "εξαφανίζεται" αφήνοντας σε πρώτο πλάνο τις ζωντανές εικόνες που προβάλλονται στο οπισθοφωτιζόμενο με LED πάνελ.

Θα κυκλοφορήσουν το Μάρτιο στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA).

Η οθόνη HP ZR2330w IPS με οπισθοφωτισμό LED προσφέρει εικόνα επαγγελματικών προδιαγραφών σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Η τεχνολογία IPS προσφέρει ζωντανά χρώματα από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία θέασης και καθώς η οθόνη διαθέτει αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα είναι ιδανική για εγκαταστάσεις με πολλαπλές οθόνες. Οι είσοδοι VGA, DVI και DisplayPort επιτρέπουν τη σύνδεση τόσο παλαιότερων όσο και νεότερων συσκευών, ενώ ο ενσωματωμένος USB διανομέας (hub) διατηρεί σε βολική διάταξη τα διάφορα περιφερειακά. Προσφέρει δυνατότητα ρύθμισης ύψους, κλίσης, οριζόντιας και κατακόρυφης περιστροφής  για ακόμη πιο εργονομική τοποθέτηση και αύξηση της παραγωγικότητάς.

Θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA).



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...