Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέθεσε στη YUBOTO την αποστολή των Χριστουγεννιάτικων ευχών της μέσω 3G video κλήσης

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φίλους του Παναθηναϊκού την περίοδο των εορτών, όταν στην οθόνη του κινητού τους είδαν τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας να τους εύχονται Χρόνια Πολλά!

Πιο αναλυτικά, για να μεγιστοποιηθεί η διείσδυση του ευχετήριου video του Παναθηναϊκού, η ΠΑΕ ανέθεσε στη Yuboto τη μετάδοση του περιεχομένου με τρόπο πρωτότυπο και δημιουργικό μέσω 3G video κλήσης.

Το διάρκειας 2 λεπτών video μεταδόθηκε ταυτόχρονα σε όλους τους εγγεγραμμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όσοι διέθεταν συμβατή συσκευή και κάλυψη 3G, απόλαυσαν τις Χριστουγεννιάτικες ευχές του προπονητή και των παικτών του Τριφυλλιού! Όλοι οι υπόλοιποι αποδέκτες, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το video μέσω streaming, επιλέγοντας το link στο γραπτό μήνυμα που ακολούθησε. 

Με την υπηρεσία Video Messages της Yuboto το video προσαρμόζεται αυτόματα στις προδιαγραφές της συσκευής του εκάστοτε παραλήπτη έτσι ώστε η αναπαραγωγή του να είναι η βέλτιστη δυνατή.

O Nίκος Κατσέλης, Συντονιστής της Εμπορικής Διεύθυνσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δήλωσε σχετικά:  «Η αποστολή των video μηνυμάτων από την Yuboto μας βοήθησε να στείλουμε τις ευχές της ομάδας σε όλους τους φιλάθλους της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με ένα πρωτότυπο τρόπο, που ξαφνιάζει ευχάριστα και σίγουρα εντυπωσιάζει. Όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Video Messages της Yuboto, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.yuboto.com ή καλέστε από σταθερό στο 801 100 12 12 ή από κινητό στο (+30) 211 11 44 111

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...