Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Nέα έκδοση Taxibeat – Taxibeat 3.0


Η νέα έκδοση του Taxibeat, 3.0 (διαθέσιµη εδώ για iPhone  και εδώ για Android)  σχεδιάστηκε µε πρωταρχικό µέληµα την διευκόλυνση του χρήστη και την ελαχιστοποίηση των βηµάτων που απαιτούνται, από τη στιγµή της εισαγωγής της διεύθυνσης παραλαβής, µέχρι την ολοκλήρωση του δροµολογίου.  Το νέο,  αριστερό µενού διευκολύνει την πλοήγηση µέσα στην εφαρµογή και προσφέρει πιο εύκολη πρόσβαση σε –παλιά και νέα- features. 

Οι σπουδαιότερες αλλαγές αφορούν στην ευκολία µε την οποία ο χρήστης θα µπορεί πλέον να εισάγει τηδιεύθυνση παραλαβής:
• Μέσω του Foursquare integration, o  χρήστης µπορεί πλέον να καλέσει Taxibeat  από µέρη χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζει την ακριβή τους διεύθυνση (π.χ.  σταθµό Μετρό,  κινηµατογράφους,  εστιατόρια, κοκ).
• Μέσω της επιλογής ‘Πρόσφατα’ ο χρήστης µπορεί εύκολα να καλέσει Taxibeat από διευθύνσεις από τις οποίες είχε ξανακαλέσει στο παρελθόν.
• Στα νέα ‘Αγαπηµένα’, κάθε χρήστης µπορεί να προσθέσει τις διευθύνσεις από τις οποίες καλεί συχνότερα Taxibeat.
• Tέλος, µε την προσθήκη της λίστας ‘Επαφών’ θα είναι απλούστερο από ποτέ για το χρήστη να καλέσει Taxibeat από διευθύνσεις που έχει αποθηκευµένες στον τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής του.

Τέλος, διαπιστώθηκε ότι η λειτουργία ‘Share your Ride’ χρησιµοποιείται µόνο από ένα µικρό ποσοστό των επιβατών.  Στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτιστοποίησης της εφαρµογής,  η οθόνη αυτή καταργήθηκε και δεν αποτελεί πλέον απαραίτητο βήµα για την ολοκλήρωση της διαδροµής, όπως παλαιότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...