Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

H LG διευρύνει το 4G LTE αποτύπωμά της με τη νέα σειρά Optimus F Series


Η LG Electronics (LG) διευρύνει την παρουσία της στην κατηγορία 4G LTE με το λανσάρισμα της νέας σειράς Optimus F Series στο Mobile World Congress (MWC) στη Βαρκελώνη. Με τεχνολογίες αιχμής από την LG στην κατηγορία LTE, η Optimus F Series έχει σχεδιαστεί για να φέρει την ‘premium’ εμπειρία χρήσης και την ταχύτητα 4G LTE στο ευρύ κοινό. Δύο συσκευές -τα Optimus F5 και Optimus F7 – θα κάνουν το επίσημο παγκόσμιο ντεμπούτο τους στην έκθεση.

Το Optimus F5 είναι μία συσκευή 4G LTE smartphone με οθόνη IPS διαγωνίου 4.3 ιντσών, επεξεργαστή Dual-Core ταχύτητας 1.2GHz και μεγαλύτερη στην κατηγορία του μπαταρία 2,150mAh. Το Optimus F7 διαθέτει οθόνη True HD IPS 4.7 ιντσών και Dual-Core επεξεργαστή ταχύτητας 1.5GHz, τροφοδοτούμενο από μεγάλης χωρητικότητας 2,540mAh μπαταρία για απόδοση μακράς διαρκείας. Αμφότερες οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες με το πλέον αναβαθμισμένο Android Jelly Bean 4.1.2 OS (λειτουργικό σύστημα) και θα περιλαμβάνουν βελτιωμένα UX χαρακτηριστικά, όπως το ανανεωμένο QSlide και το Live Zooming, μέχρι πρότινος διαθέσιμο αποκλειστικά στις premium συσκευές της LG.

Το αναβαθμισμένο QSlide επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν δύο εφαρμογές ταυτόχρονα σε πλήρη οθόνη. Οι χρήστες μπορούν να μεταβάλλουν το μέγεθος, τη θέση και τη φωτεινότητα της εφαρμογής QSlide σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Οι λειτουργίες που είναι πλέον συμβατές με το QSlide περιλαμβάνουν video, internet, σημειωματάριο, ημερολόγιο και αριθμομηχανή. Η δυνατότητα για Live Zooming, διαθέσιμη μέχρι πρότινος μόνο στο Optimus G, βρίσκεται πλέον διαθέσιμη στα Optimus F5 και Optimus F7. Το Live Zooming επιτρέπει στους χρήστες να ζουμάρουν σε συγκεκριμένο σημείο ενώ παρακολουθούν βίντεο. Επιπλέον χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται και στις δύο συσκευές Optimus F Series είναι τα QuickMemo, QTranslator, Video Wiz, Safety Care και πολλά ακόμα.

“Η LG συνεχίζει να ηγείται της αγοράς με καινοτομίες 4G LTE και τη σειρά Optimus F Series, που περιλαμβάνει δύο ιδιαίτερα ισορροπημένα και εξοπλισμένα 4G LTE smartphones για το ευρύ κοινό, τα οποία ενσωματώνουν τα καλύτερα στοιχεία της ευρείας γκάμας προϊόντων LTE καθώς και μοναδικά χαρακτηριστικά UX,” δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications. Πρόσθεσε: “Με την υιοθέτηση της τεχνολογίας LTE η οποία αναμένεται να διαδοθεί ραγδαία μέσα στο 2013 και με την Optimus F Series στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους καταναλωτές ότι η καινοτομία LTE δεν απευθύνεται πλέον μόνο στην ελίτ της τεχνολογίας, αλλά είναι προσιτή σε όλους”.

Το παγκόσμιο λανσάρισμα του Optimus F5 θα ξεκινήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2013 στην Ευρώπη και θα ακολουθήσει το Optimus F7 σε επιλεγμένες αγορές. Η ακριβής διαθεσιμότητα και τιμή των συσκευών αναμένονται.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...