Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Βραβείο Mobile Business Excellence για τα Windows Phone 8

Image representing Microsoft as depicted in Cr...
Image via CrunchBase

Κατά τη διάρκεια του 3ου Συνεδρίου InfoCom Mobiles & Apps, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 και στο πλαίσιο των Mobile & Apps Awards, η Microsoft Ελλάς έλαβε Βραβείο Mobile Business Excellence για τα Windows Phone 8.

Τα Windows Phone 8 που η Microsoft παρουσίασε στη διεθνή αγορά τον Οκτώβριο του 2012, συνιστούν ένα κορυφαίο προϊόν για το χώρο της κινητής τηλεφωνίας, καθώς προσφέρουν στο χρήστη μια πραγματικά προσωπική εμπειρία, δίνοντάς του τη δυνατότητα να παραμένει συνδεδεμένος με τους ανθρώπους και τα πράγματα που τον ενδιαφέρουν περισσότερο.

Καθοριστικό ρόλο για τη βράβευση των Windows Phone 8 ως την κορυφαία επιλογή λειτουργικού συστήματος κινητής συσκευής για επαγγελματίες, είχε η ενσωμάτωση του Microsoft Office και του Skydrive, αλλά και γενικότερα η ενισχυμένη διαλειτουργικότητα της πλατφόρμας. Καθώς πρόκειται για εφαρμογές ιδιαίτερα δημοφιλείς σε εργασιακά περιβάλλοντα, η δυνατότητα χρήσης τους στο κινητό τηλέφωνο αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για οποιονδήποτε  επιθυμεί ευελιξία και ευκολία εντός και εκτός της εργασίας του.

Με τον ίδιο τεχνολογικό πυρήνα, κοινή αισθητική διεπαφής χρήστη και χρήση της SkyDrive cloud υπηρεσίας, η πλατφόρμα Windows Phone 8 δημιουργήθηκε για να λειτουργεί σε πλήρη συνεργασία με τα Windows 8 PCs και tablets, τις Microsoft Surface συσκευές ακόμα και την Xbox 360 κονσόλα. Για παράδειγμα, με το Office Hub ο χρήστης μπορεί να επεξεργαστεί ένα έγγραφο εν κινήσει μέσω Windows Phone 8 και να συνεχίσει την επεξεργασία από το PC του όταν επιστρέψει στο σπίτι. Με τη χρήση της cloud υπηρεσίας SkyDrive, η οποία παρέχει δωρεάν χώρο 7GB, όλα τα Office αρχεία (έγγραφα, παρουσιάσεις, Excel spreadsheets κλπ), καθώς επίσης εικόνες, μουσική και videos, είναι πάντα διαθέσιμα μέσω της Windows Phone συσκευής. Το OneNote στο Windows Phone 8 κινητό συγχρονίζεται με την υπηρεσία SkyDrive, ώστε ο χρήστης να έχει πρόσβαση στις σημειώσεις των συναντήσεών του οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί.  Επιπλέον, με την υπηρεσία SkyDrive ο χρήστης δεν ανησυχεί για το αν θα χάσει το τηλέφωνό του, αφού παρέχεται αυτόματο back up για τα δεδομένα και τις πληροφορίες του. Επιχειρηματικές εφαρμογές επικοινωνίας και συνεργασίας, όπως το Lync Mobile, είναι πλέον διαθέσιμες στο Windows Phone Store, ενώ οι συσκευές Windows Phone 8 εντάσσονται στην επιχειρησιακή ΙΤ υποδομή εύκολα και με ασφάλεια.

Το συνέδριο InfoCom Mobiles & Apps διοργανώνεται από τη Smart Press και αποτελεί διοργάνωση-θεσμό για το χώρο των τηλεπικοινωνιών, ενώ η απονομή των Mobile & Apps Awards στοχεύει στην επιβράβευση και ανάδειξη καινοτόμων προϊόντων, υπηρεσιών και εταιριών.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...