Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

H LG συμμετείχε στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση επαγγελματικών λύσεων ISE 2012 στο Άμστερνταμ.

Η LG Electronics παρουσίασε ευρεία γκάμα επαγγελματικών λύσεων και οθονών LED, στο πλαίσιο της έκθεσης Integrated Systems Europe (ISE) 2012, - της μεγαλύτερης έκθεσης ολοκληρωμένων συστημάτων εικόνας και ήχου - , που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου στο Άμστερνταμ. Οι νέες επαγγελματικές οθόνες τεχνολογίας LED της LG διαθέτουν σημαντικά μειωμένο κόστος ιδιοκτησίας, μέσω του καινοτόμου λογισμικού και της εντυπωσιακής ενεργειακής αποδοτικότητας, καθώς εξοικονομούν περίπου 30% περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με τις συμβατικές LED οθόνες.
Ειδικότερα, μέσω της τεχνολογίας Smart Energy Saving της LG, οι LED οθόνες καταναλώνουν περίπου 30% λιγότερο ηλεκτρισμό, σε σχέση με άλλες οθόνες LED. Το κόστος ιδιοκτησίας μειώνεται ακόμη περισσότερο χάρη στον ενσωματωμένο Media Player. Τα προϊόντα LED της LG είναι εξοπλισμένα με το λογισμικό SuperSign Elite-W και δεν απαιτούν εξωτερικές συσκευές αναπαραγωγής και επιπλέον λογισμικό, για τη δημιουργία, την επεξεργασία και την προβολή περιεχομένου digital signage.
Η 55 ιντσών οθόνη WV70, ιδανική για την δημιουργία Video Wall, διαθέτει το λεπτότερο πλαίσιο στον κόσμο, το οποίο φτάνει μόλις τα 5,3 χιλ ανάμεσα σε δύο εφαπτόμενες οθόνες. Στην ISE 2012, εννέα οθόνες WV70 δημιούργησαν ένα ενιαίο video wall, όπου προβαλλόταν δυναμικό περιεχόμενο. Επιπλέον, η οθόνη 55 ιντσών WS50, που αποτελεί οθόνη πρότυπο για εφαρμογές LED digital signage, διαθέτει επίσης παραπλήσια σχεδίαση, καθώς το πλαίσιό της φτάνει τα 14 χιλ.
Οι δυο  εν λόγω οθόνες είναι ιδανικές για  εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους, καθώς προσφέρουν εικόνα με κρυστάλλινη ποιότητα και ζωντανά χρώματα, ακόμη και κάτω από συνθήκες υψηλού φωτισμού ή έντονης ηλιοφάνειας, χάρη στο ειδικό φιλμ “shine-out”. Επιπλέον, οι οθόνες LED της LG είναι εξοπλισμένες με πρόσθετη λειτουργία υψηλής φωτεινότητας 450nit, σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα LED, καθιστώντας τες ιδιαίτερα χρήσιμες για εφαρμογές σε εμπορικά κέντρα και στάδια.
Επίσης, οι οθονες LED της LG διαθέτουν πάνελ τύπου IPS που διαθέτουν διευρυμένη γωνία θέασης, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να προβάλουν στο κοινό τους digital signage περιεχόμενο χωρίς απώλειες στα χρώματα.
Οι επισκέπτες του εκθεσιακού χώρου της LG στην έκθεσης ISE 2012, είχαν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν από κοντά τα πλεονεκτήματα των οθονών LED της εταιρείας, όσον αφορά την ενεργειακή αποδοτικότητα, τη λειτουργία μείωσης αντανάκλασης και την απουσία φαινομένων ατελειών στις αποχρώσεις του μαύρου.
Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι, στην έκθεση ISE 2012, τα προϊόντα της LG εκτέθηκαν σε περιβάλλοντα πραγματικών εφαρμογών, για τις ανάγκες των πελατών μιας ευρείας γκάμας βιομηχανιών, με τους χώρους του περιπτέρου της LG να προσομοιώνουν ξενοδοχεία, αίθουσες διασκέψεων και εκθέσεις εμπορίου αυτοκινήτων.
Επιπλέον, η  LG παρουσίασε τη μοναδική λύση Pro:Centric που επιτρέπει στους ξενοδόχους να αναμεταδίδουν εύκολα στους επισκέπτες τους μία γκάμα χρήσιμων πληροφοριών, σχετικών με ξενοδοχειακές υπηρεσίες, τοπικές ταξιδιωτικές συμβουλές, πληροφορίες για τον καιρό, όπως επίσης κανονικές τηλεοπτικές εκπομπές και ειδήσεις. Οι τηλεοράσεις Pro:Centric διαθέτει και πλήθος επιπλέον διαδραστικών λειτουργιών, όπως για παράδειγμα η δυνατότητα που δίνεται στους επισκέπτες να κάνουν check-in και check-out ή να ζητήσουν υπηρεσίες room service με το πάτημα ενός πλήκτρου.
Σε άλλους χώρους του περιπτέρου της LG, υπήρχαν αίθουσες διασκέψεων με συστήματα τηλεδιάσκεψης - που ενσωματώνουν λειτουργίες εγγραφής μέσω διαδικτύου - και διαδραστικούς πίνακες παρουσιάσεων, όπως επίσης και χώροι αντιπροσωπειών αυτοκινήτων, όπου εκτίθονταν εύχρηστες LED οθόνες αφής με τεχνολογία IR multi touch.
Τέλος, η LG παρουσίασε τη βραβευμένη σειρά τηλεοράσεων EzSign, η οποία απευθύνεται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Όπως και άλλα προϊόντα LED της LG, η τηλεόραση LED EzSign προσφέρει χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας και παραμένει εύκολη στη χρήση. Ωστόσο, η συγκεκριμένη τηλεόραση μπορεί να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως λύση digital signage και τηλεόραση, επιτρέποντας στους επιχειρηματίες να προβάλουν προσαρμοσμένο signage περιεχόμενο, αλλά και ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...