Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Χρηματοδότηση με την Mέθοδο του «Crowdfunding»

Deutsch: Crowdfunding-Rollenmodell angewendet ...
Image via Wikipedia
Ένας επαναστατικός τρόπος Χρηματοδότησης Δημιουργικών Ιδεών.

Η ΠΓΕΕΠ και η ομάδα του Groopio.com σας προσκαλούν σε μία παρουσίαση για το CrowdFunding ή αλλιώς της «χρηματοδότησης από το πλήθος», μίας μεθόδου χρηματοδότησης δημιουργικών ιδεών χάρη στην βοήθεια των χρηστών του διαδικτύου.

Σκηνοθέτες, ζωγράφοι, μουσικοί και κάθε είδους καλλιτέχνες, επιχειρηματίες στα πρώτα τους βήματα, εφευρέτες ή καινοτόμοι σχεδιαστές, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Φιλανθρωπικά Ιδρύματα μπορούν να ξεκινήσουν τη δική τους καμπάνια (σελίδα παρουσίασης του project τους), αναζητώντας υποψήφιους υποστηρικτές - χορηγούς. Ανάλογα με το ύψος της συνεισφοράς ενός χορηγού είναι και ανταλλάγματα που προσφέρονται από τον δημιουργό του project. Αυτός ο νέος τρόπος συνεργασίας έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στον χώρο του διαδικτύου καθώς αποτελεί ευκαιρία για εκατοντάδες ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να υλοποιηθεί κάποια από τις ιδέες τους.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Groopio.com, της πρώτης ηλεκτρονικής πλατφόρμας χρηματοδότησης Crowdfunding στην Ελλάδα, κος Ειρηναίος Φιλλιπίδης θα παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας και τα μυστικά για μία επιτυχημένη καμπάνια Crowdfunding.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν και θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012, στον Πολυχώρο Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, 11854 Γκάζι - 12:00 το πρωί).

Περισσότερα

http://greekinnovation.blogspot.com/2012/01/m-crowdfunding.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...