Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Νέα γενιά Epson πολυμηχανημάτων A3+

Πολυμηχανήματα για ταχύτητα και ευελιξία 
Για πρώτη  φορά η Epson παρουσιάζει πολυμηχανήματα Inkjet A3+. Η νέα σειρά περιλαμβάνει έναν εκτυπωτή Α3+, τον Workforce WF-7015 και δύο πολυμηχανήματα Α3+, τα Workforce WF-7525 και WF-7515, με δυνατότητες εκτύπωσης διαστάσεων μέχρι A3+, σε συνδυασμό με σάρωση, αντιγραφή και αποστολή φαξ.
Η νέα σειρά Epson Α3+ είναι σχεδιασμένη για τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων με στόχο να τις βοηθήσει να αξιοποιήσουν πλήρως τους πόρους τους και να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι ιδανικοί για χρήστες, όπως γραφίστες, αρχιτέκτονες και μηχανικοί και αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό προσιτής τιμής, αξιοπιστίας και ταχύτητας για αυξημένη παραγωγικότητα. Με δυνατότητες σύνδεσης Ethernet και Wi-Fi μπορούν να χρησιμοποιούνται από πολλούς χρήστες ταυτόχρονα.
Οι εκτυπώσεις πραγματοποιούνται γρήγορα και αποτελεσματικά και τα απαιτητικά γραφεία έχουν και πρόσθετη δυνατότητα ταχύτατης εκτύπωσης A4 διπλής όψης με τους WF-7525 και WF-7015, μειώνοντας τη χρήση χαρτιού και το κόστος στο 50%.
Η παραγωγικότητα ενισχύεται με μεγάλη χωρητικότητα χαρτιού και διπλούς δίσκους χαρτιού μέχρι 500 φύλλων για να χρειάζεται λιγότερο συχνή αντικατάσταση και να υπάρχει ευελιξία στη χρήση μέσων εκτύπωσης στους WF-7525 και WF-7015. Το πολυμηχάνημα WF-7525 περιλαμβάνει, επίσης, αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) 30 φύλλων για σάρωση, αντιγραφή και αποστολή φαξ πολλών σελίδων διάστασης μέχρι A3. O ADF προσφέρει, επίσης, αναπαραγωγή εγγράφων A4 διπλής όψης.
Ο Alberto Raviolo, Επικεφαλής του τμήματος inkjet εκτυπωτών για μικρές επιχειρήσεις στην Epson Europe σχολίασε: “Η σειρά αυτή περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά απαραίτητα για μικρές επιχειρήσεις. Παράγουν έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας και ζωντανά χρώματα και, παράλληλα, μειώνουν το κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα μέχρι και 50% σε σχέση με ανταγωνιστικούς εκτυπωτές laser1. Οι επιχειρήσεις μπορούν να εκτυπώνουν μέχρι 1,000 σελίδες4 με τις μεμονωμένες φύσιγγες μελάνης Epson XL Stag. Τέλος, έχουν μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθώς είναι πιστοποιημένοι με ENERGY STAR. ”
Τα WF-7515 και WF-7525 είναι επίσης συμβατά με Epson Connect, για μεγαλύτερη ευελιξία και ελευθερία, καθώς οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν γρήγορα και εύκολα αρχεία και εικόνες ασύρματα από smartphones και tablet PCs5. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν από οπουδήποτε στον κόσμο με την αποστολή email απευθείας στον εκτυπωτ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...