Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Η LG Electronics αποσπά πολλαπλές διακρίσεις στη Διεθνή Έκθεση CES 2012

Η LG Electronics, απέσπασε πολλά σημαντικά βραβεία στη Διεθνή Έκθεση Consumers Electronics Show (CES) 2012, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την πρωτοκαθεδρία της στην ανάπτυξη κορυφαίων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.
Τα 12 βραβεία με τα οποία τιμήθηκε η LG από την Consumers Electronics Association (CEA) 2012 περιλαμβάνουν τις εξής διακρίσεις:
  • “Best of Show” και “Best TV”, η τηλεόραση LG 55EM9600 OLED HDTV
  • “Best of Innovations Major Home Appliances”, το ψυγείο LFX31935 με την τεχνολογία Blast Chiller
  • “Best of Innovations Video Displays”, οι τηλεοράσεις LM9600 LG Nano Full LED Cinema 3D Smart TV, LM8600 LG LED Cinema 3D Smart TV και PM9700 LG Plasma 3D Smart TV
  • “Best of Innovations Video Components”, το SP820 LG Smart TV Upgrader
  • “Best of Innovations Major Home Appliances”, τα πλυντήρια - στεγνωτήρια WM8000HVA/DLEX8000V και WM9000HVA/DLEX9000V με τεχνολογία Turbowash και Smart ThinQ™, και τη ρομποτική σκούπα LRV5900 Hom-Bot
  • “Best of Innovations Wireless Handsets”, για τα smartphones LG DoublePlay και LG Revolution με VMware Horizon Mobile™
Ανάμεσα στις σημαντικές διακρίσεις που απέσπασε η LG με την παρουσία της στην CES 2012, συμπεριλαμβάνονται τα βραβεία Popular Mechanics Editors’ Choice”, “IMS Research TV Innovation Awards”, “HD Guru Awards” και το κορυφαίο “CNET Best of Show”.
Η LG 55EM9600 OLED HDTV επιλέχθηκε ως η καλύτερη HDTV της CES από το CNET, αποσπώντας τη διάκριση “CNET Best of Show”, με τους έμπειρους συντάκτες του CNET να τη χαρακτηρίζουν ως το πλέον συναρπαστικό, καινοτόμο και υποσχόμενο προϊόν της έκθεσης.
  «Οι συντάκτες του CNET από ολόκληρο τον κόσμο, πέρασαν έξι πολύ ενδιαφέρουσες και εξαντλητικές ημέρες στους διαδρόμους της έκθεσης στο Las Vegas, ώστε να αποκτήσουν μία hands-on εμπειρία με τα χιλιάδες τεχνολογικά προϊόντα», δήλωσε η Lindsey Turrentine, Αρχισυντάκτρια του CNET Reviews. «Κουβαλήσαμε τα laptops και τις κάμερές μας για μεγάλη απόσταση σε ολόκληρη των έκθεση, σε launch parties και σε κλειστές συναντήσεις. Εντοπίσαμε τα gadgets του αύριο και αφού τα αξιολογήσαμε όλα, επιλέξαμε την LG ως νικήτρια της σημαντικότερης διάκρισης του Best of CES».
Τα επιπλέον βραβεία με τα οποία τιμήθηκε η LG είναι τα κάτωθι:
  • “Popular Mechanics Editor’s Choice”, η τηλεόραση LG 55EM9600 OLED TV 55 ιντσών
  • “IMS Research TV Innovations Immersive Award”, το LG BH9420PW CINEMA 3D Sound Blu-ray Home Theater
  • “HD Guru Top Picks awards”, τα LG SP820 Smart Upgrader (“Best Media Player”), LG 84LM9600 3DTV 84 ιντσών (“Best 3D TV”) και LG 55EM9600 OLED TV 55 ιντσών (“Best in Show”)
  • TechnoBuffalo Best of CES awards”, η τηλεόραση LG 55EM9600 OLED TV 55 ιντσών
  • “Stuff.tv Hot Stuff”, η τεχνολογία LG Blast Chiller
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Το σύνολο των έγκριτων βραβείων και διακρίσεων που απέσπασε η LG στη Διεθνή Έκθεση CES 2012, καταδεικνύει ότι η καινοτομία και η τεχνολογία αιχμής συνιστούν αναπόσπαστα στοιχεία του DNA της LG, αποτελώντας καταλύτες έμπνευσης και δημιουργίας, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...