Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Η LG αλλάζει τον όρο «νοικοκυριό»

Εγκαινιάζοντας τη νέα γενιά επαναστατικών έξυπνων οικιακών συσκευών για το 2012, η LG Electronics παρουσιάζει την αναβαθμισμένη τεχνολογία Smart ThinQTM και το νέο Σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης του Σπιτιού (Home Energy Management System / HeMS), στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης CES 2012, που διεξάγεται στο Λας Βέγκας.

Συνδυαστικά, οι τεχνολογίες Smart ThinQTM και HeMS, παρέχουν στους καταναλωτές έναν πιο άνετο και εύκολο τρόπο για τη διαχείριση του νοικοκυριού, καθώς και δυνητικά μεγαλύτερη εξοικονόμηση στην κατανάλωση ενέργειας και στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. Στη CES, οι επισκέπτες του περιπτέρου της LG θα βιώσουν την εμπειρία της device-to-device συνδεσιμότητας μεταξύ όλων των οικιακών συσκευών, των Smart TVs, των smartphones και των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στη CES παρουσιάζονται επίσης οι νέες εξελιγμένες οικιακές συσκευές της LG, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν ιδανικά το σύγχρονο τρόπο ζωής. Μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνονται ένας ψυγειοκαταψύκτης εξαιρετικά μεγάλης χωρητικότητας, που είναι εξοπλισμένος με την πόρτα τύπου Blast Chiller French-door και ο οποίος απέσπασε τη διάκριση “CES 2012 Best of Innovations”, καθώς και ένα μεγάλο και γρήγορο πλυντήριο ρούχων, το οποίο επίσης απέσπασε ένα βραβείο 2012 CES Innovations Award.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...