Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

PRISMA Win® Bookstore Management

Η κορυφαία επιλογή για τα βιβλιοχαρτοπωλεία!

Τα θετικότερα σχόλια απέσπασε η εφαρμογή PRISMA Win® Bookstore Management της Megasoft, στα πλαίσια της συμμετοχής της εταιρίας στην 31η Διεθνή Εμπορική Έκθεση Χαρτοσχολική, που πραγματοποιήθηκε 6-9 Μαΐου στην Αθήνα και κέρδισε τις εντυπώσεις για μία ακόμα φορά για την εξειδίκευσή της και την απόλυτη κάλυψη που προσφέρει στις ανάγκες των σύγχρονων βιβλιοχαρτοπωλείων.

Εκατοντάδες επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς επίσης και ήδη υπάρχοντες πελάτες της εταιρίας, επισκέφθηκαν το περίπτερο της Megasoft, πειραματίστηκαν με την εφαρμογή και είδαν όλες τις νέες δυνατότητες που έχει να τους προσφέρει. Σχεδιασμένη με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου την ασφάλεια και την ταχύτητα εργασίας που χρειάζονται για μια επιτυχημένη και κερδοφόρα καθημερινή λειτουργία.

Με 8 και πλέον έτη κυκλοφορίας στην Ελληνική αλλά και Κυπριακή αγορά και περισσότερους από 1000 πελάτες στο χώρο του βιβλιοπωλείου και βιβλιοχαρτοπωλείου η εφαρμογή δεν αποτελεί τυχαία την κορυφαία επιλογή των επαγγελματιών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...