Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Στις 13 Μαΐου το iphone 4 από την WIND

iPhone iOS 4Image by dfbiz via FlickrΤο iPhone 4 μαζί με νέα, ειδικά σχεδιασμένα για τη συσκευή οικονομικά πακέτα, θα προσφέρει από τις 13 Μαίου η WIND Ελλάς.

To iPhone 4 είναι το πιο καινοτόμο τηλέφωνο στον κόσμο, με την εντυπωσιακή retina οθόνη της Apple, την οθόνη με την υψηλότερη ευκρίνεια που έχει ποτέ κατασκευαστεί για κινητό τηλέφωνο, η οποία προσφέρει εκπληκτική ποιότητα σε κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο καθώς και το λογισμικό FaceTime που καθιστά την βιντεοκλήση πραγματικότητα. Το iPhone 4 διατίθεται με το A4 chip της Apple, κάμερα 5 megapixel με LED flash, HD video recording και έναν ελκυστικό γυάλινο και ανοξείδωτο σχεδιασμό, μοναδικό σε κινητό τηλέφωνο. Το iPhone 4 διαθέτει iOS 4, το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα κινητών συσκευών παγκοσμίως. Το επαναστατικό App Store παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες από 350.000 εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της iMovie, αποκλειστικά σχεδιασμένης εφαρμογής για το iPhone 4.

"Στο πλαίσιο του στόχου μας να προσφέρουμε κορυφαία προϊόντα στους πελάτες μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διαθεσιμότητα του iPhone 4 μέσω της εκτεταμένης αλυσίδας των καταστημάτων WIND σε όλη την Ελλάδα" δήλωσε ο David Meneghello, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής WIND. "Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι πελάτες μας θα απολαύσουν την εμπειρία του τηλεφώνου μέσα από το δίκτυο μας κινητής τηλεφωνίας πανελλαδικά.

Για τιμές και διαθεσιμότητα ή για εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.wind.com.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το iPhone 4, παρακαλούμε επισκεφθείτε: www.apple.com/iphone.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...