Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Βάσεις με ηχεία για iPod & iPhone από τη Sony

Οι τρεις νέες βάσεις ηχείων από τη Sony θα σας επιτρέψουν να απολαμβάνετε μουσική και βίντεο από το iPod ή το iPhone, με ήχο υψηλής ποιότητας που απλώνεται στο χώρο.

Το εξαιρετικό στυλ αναδεικνύει περισσότερο το iPod ή το iPhone σαςενώ οι μινιμαλιστικές γραμμές των RDP-X60iP, RDP-M15iP και RDP-M5iP ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε εσωτερικό χώρο. Οι βάσεις είναι συμβατές με τα μοντέλα iPod και iPhone, [περιλαμβανομένων των iPhone 4 και iPod touch (4ης γενιάς)], και πανεύκολες στη χρήση. Απλά τοποθετήστε το player στη βάση και μοιραστείτε με όλους τη μουσική και τα βίντεο από τη βιβλιοθήκη που έχετε δημιουργήσει στο iTunes, ενώ η μπαταρία του iPod ή του iPhone επαναφορτίζεται.

Οι τρεις βάσεις με ηχεία συνοδεύονται από ένα πρακτικό τηλεχειριστήριο, το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε το μενού λειτουργιών του iPod ή του iPhone, χωρίς να χάνετε την άνεση της πολυθρόνας σας.

RDP-X60iP: ασύρματη βάση ηχείων με σύνδεση Bluetooth®

Η βάση ηχείων iPod RDP-X60iP, θα δώσει νέα διάσταση στη βιβλιοθήκη σας iTunes με εξαιρετικά πλούσιο, δυναμικό ήχο hi-fi.

Η βάση RDP-X60iP συνδυάζει την ισχύ, το στιλ και τη μουσική απόδοση χωρίς να θυσιάζει τίποτα από την εργονομία της. Είναι η πρώτη βάση ηχείων «φτιαγμένη για iPod/iPhone» από τη Sony, η οποία διαθέτει Bluetooth® για άνετη, ασύρματη λειτουργία. Χαλαρώστε ακούγοντας μουσική μέσω Bluetooth ενώ παίζετε, στέλνετε τα e-mail σας ή απλά ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια, από το iPod, το iPhone ή το iPad σας.

Η βάση RDP-X60i μπορεί να αναπαράγει μουσική από οποιαδήποτε άλλη συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth® – μια ιδανική λύση για να απολαύσουν όλοι στο δωμάτιο τη μουσική συλλογή από το δικό σας φορητό player. Η βάση ηχείων RDP-X60iP μπορεί επίσης, να αναπαράγει audio από κινητά τηλέφωνα Sony Ericsson, όπως τα Xperia X10, X10 mini και X8 τα οποία έχουν δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth®.

Ακόμη και εάν το δικό σας MP3 player δεν έχει δυνατότητα Bluetooth®, μπορείτε να απολαύσετε τον ίδιο, καθαρό, δυνατό στερεοφωνικό ήχο συνδέοντας το player στην είσοδο audio της βάσης ηχείων.

RDP-M15iP: φορητή βάση ηχείων

Ιδανική για ταξίδια ή για ακροάσεις στο σπίτι, η φορητή βάση ηχείων RDP-M15iP αποδίδει δυνατό, ευκρινή στερεοφωνικό ήχο 10W+10W από το κομψά σχεδιασμένο σώμα της. Είναι το πρώτο docking station από τη Sony, το οποίο διαθέτει μια έξυπνη περιστρεφόμενη βάση. Απλά τοποθετείστε πάνω το iPod ή το iPhone και περιστρέψτε τη για να δείτε φωτογραφίες ή βίντεο σε φορμά ευρείας οθόνης κρατώντας το player πλάγια, σε οριζόντια θέση.

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της βάσης ηχείων κρατάει μέχρι και για έξι ώρες για αναπαραγωγή μουσικής, αν βρίσκεστε μακριά από πρίζα ηλεκτρικού ρεύματος. Η βάση RDP-M15iP συνοδεύεται από μια μαλακή θήκη μεταφοράς για να τη μεταφέρετε με ασφάλεια στις διακοπές σας ή το επαγγελματικό σας ταξίδι.

RDP-M5iP: compact βάση ηχείων

Η βάση ηχείων RDP-M5iP είναι διαθέσιμη σε μαύρο ή λευκό χρώμα. Αν και compact, προσθέτει μια ιδιαίτερη στυλιστική νότα σε κάθε εσωτερικό χώρο. Είναι εύκολη στη χρήση, αλλά και βολική στη μεταφορά αφού διαθέτει μια εύχρηστη χειρολαβή. Απλά σηκώστε τη βάση και μεταφέρετέ την όπου και αν θελήσετε: με μια τετράδα αλκαλικών μπαταριών τύπου ΑΑΑ θα απολαύσετε μέχρι και 10 ώρες μουσικής.

Παρά το compact μέγεθός της, η βάση RDP-M5iP αποδίδει ιδιαίτερα ικανοποιητικό, πλούσιο στερεοφωνικό ήχο από το σύστημα των ηχείων της, τα οποία διαθέτουν σύστημα bass reflex.

Οι βάσεις ηχείων RDP-X60iP και RDP-M5iP, ειδικά φτιαγμένες για iPod & iPhone, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμες από τον Ιούνιο του 2011, ενώ το μοντέλο RDP-M15iP θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον Ιούλιο του 2011.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...