Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Δώρα για κάθε τσέπη, από το www.e-shop.gr

Φέτος τα Χριστούγεννα, το e-shop.gr μας προτρέπει να σκεφτούμε έξυπνα και οικονομικά . Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, συγκεντρώσαμε μια σειρά από προτάσεις με δώρα για κάθε προϋπολογισμό!

Στην ειδική ενότητα του e-shop.gr, θα βρει κανείς πρωτότυπες ιδέες για εμάς, τους φίλους μας και την οικογένειά μας με τιμές που ξεκινούν ακόμη και κάτω από 10€. Gadgets και είδη τεχνολογίας, επιτραπέζια παιχνίδια, κινητά τηλέφωνα και δεκάδες ακόμη προτάσεις παρουσιάζονται ανά κατηγορία τιμών, ώστε να βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε, ανάλογα με τα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το καταναλωτικό κοινό να κάνει την σωστή επιλογή, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι απαραίτητο να δαπανήσουμε μια μικρή περιουσία για τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας, αφού υπάρχουν λύσεις για χρήσιμα και ψυχαγωγικά προϊόντα όσα χρήματα κι αν θέλουμε να ξοδέψουμε.

Όλες οι προτάσεις αφορούν άμεσα διαθέσιμα προϊόντα ενώ αν παραλάβετε από οποιοδήποτε από τα 70 eshop points, δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής.

Αυτά τα Χριστούγεννα, τα ψώνια γίνονται γρήγορα και οικονομικά, χωρίς ταλαιπωρία.

Επισκεφτείτε και εσείς την ειδική ενότητα “Προτάσεις για Δώρα” στο www.e-shop.gr και βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε!

Το e-shop.gr αποτελεί το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα και φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια λειτουργίας. Εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από 5.500 παραγγελίες ενώ υπολογίζεται ότι από την έναρξη λειτουργίας του έχει απαντήσει στις ανάγκες πάνω από 500.000 ικανοποιημένων πελατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...