Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Eισαγωγή της τεχνολογίας LTE από την Νokia Siemens Networks

The Nokia Siemens Networks logo created by Mov...Image via Wikipedia
Τα συμβούλια των Nokia Siemens Networks και LightSquared ενέκριναν την συμφωνία εξωτερικής ανάθεσης του δικτύου της LightSquared (network
outsourcing) οκταετούς διάρκειας, ύψους 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.


Τα διοικητικά συμβούλια των Nokia Siemens Networks και LightSquared ενέκριναν μίαοκταετή συμφωνία ύψους 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την ανάπτυξη, εγκατάσταση,λειτουργία και συντήρηση του εθνικής εμβελείας δικτύου 4G (LTE) της LightSquared.
 
Αναμένεται ότι το δίκτυο των ΗΠΑ θα ξεκινήσει την εμπορική λειτουργία του το 2011. Η συμφωνία είναι η μεγαλύτερη στον τομέα της ασύρματης επικοινωνίας στις ΗΠΑ και ανακοινώθηκε για πρώτη φορά όταν η LightSquared ξεκίνησε τη λειτουργία της, στις 20Ιουλίου 2010.
 
Μέχρι το τέλος του 2015, το δίκτυο της LightSquared προβλέπεται να επιτύχει πληθυσμιακή κάλυψη 92% στις ΗΠΑ με τις περίπου 40.000 κυψέλες με σταθμούς βάσης. Τόσο η LightSquared όσο και Nokia Siemens Networks έχουν αρχίσει της εργασίες για τηνκατασκευή του δικτύου που περιλαμβάνουν τις αγορές/μισθώσεις χώρων και την προσαρμογή του εξοπλισμού των σταθμών βάσης LTE. Το δίκτυο της LightSquared θα είναι το πρώτο 4G (LTE) ενιαίο, ασύρματο ευρυζωνικό και δορυφορικό δίκτυο για εμπορική διάθεση στις ΗΠΑ μόνο μέσω χονδρικής.
 
Η LightSquared υποστηρίζεται από ένα ταχέως διαμορφούμενο, πλούσιο, οικοσύστημα συσκευών τεχνολογίας L-Band LTE. Η υποδομή LTE από τη Nokia Siemens Networksστηρίζεται στο μικρό, ενεργειακά ανεξάρτητο σταθμό βάσης Flexi Multiradio.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...