Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Με άμεσα αποτελέσματα, η νέα ειδικότητα στον τομέα του internet που διδάσκεται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

An icon from icon theme Crystal Clear.Image via Wikipedia Η ειδικότητα του “Υπεύθυνου (SEO) προώθησης και προβολής των ιστοσελίδων στο internet ” διδάσκεται στην Ελλάδα από τον Οκτώβριο 2010, με στόχο να εξυπηρετήσει άμεσα την ανάγκη της αγοράς για την κατασκευή ιστοσελίδων και την προβολή τους με εύστοχο και οικονομικό τρόπο. «Η νέα ειδικότητα, δημιουργεί νέα δεδομένα στη εκπαίδευση. Στο τέλος της πρώτης περιόδου των μαθημάτων, κάθε σπουδαστής έχει ήδη κατασκευάσει την δική του ιστοσελίδα που θα αναλάβει να προβάλλει στο διαδίκτυο, στη διάρκεια του δεύτερου και τελευταίου δίμηνου των σπουδών του. Συνεπώς, η διδασκαλία της νέας ειδικότητας αφήνει ως παρακαταθήκη στον εκπαιδευόμενο, μία ιστοσελίδα σε τελική μορφή, που μπορεί να αποτελέσει πηγή εισοδήματος και σημαντικό στοιχείο του βιογραφικού» επισημαίνει ο κ. Σπύρος Γιαννιώτης, διευθυντής σπουδών του “Athens Training & Development Center” (AT&D).

Η προηγούμενη εμπειρία σε άλλες χώρες, επιβεβαιώνει τις προσδοκίες. Ιστοσελίδες που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο διδασκαλίας στις ΗΠΑ, όχι μόνο αύξησαν εντυπωσιακά την επισκεψιμότητα τους στο διαδίκτυο αλλά, επιπλέον, κατάφεραν να διακριθούν σύμφωνα με τις μετρήσεις του κορυφαίου οδηγού αξιολόγησης websites στον κόσμο, www.alexa.com (εμφάνιση στη λίστα με τα πιο δημοφιλή θέματα για αναζήτηση, “Hot topics”) . Το “Athens Training & Development Center” (AT&D) σε συνεργασία με τον έγκριτο φορέα “Institute for Innovation & Creativity” at the American Community Schools of Athens, οργανώνουν ήδη τον δεύτερο κύκλο εκπαίδευσης μέσα από απογευματινά, τετράμηνα τμήματα εκμάθησης της περιζήτητης ειδικότητας, με ημερομηνία έναρξης μαθημάτων: 14 Δεκεμβρίου 2010. Η πιστοποίηση είναι διεθνής και παρέχει εξειδίκευση στην τεχνική προώθησης των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο. Δυνατότητα επιδότησης παρέχεται μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ , ΛΑΕΚ 0,45.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Πληροφορίες και ραντεβού για ενημέρωση τηλ. 210 8001029 ή στο website www.athenstrainingcente

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...