Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ZTE Light Tablet PC αποκλειστικά από την WIND

To ZTE Light Tablet PC ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά από τα καταστήματα WIND.

Το ZTE Light ένα προσιτό Tablet PC με λογισμικό Android 2,1 και πρόσβαση σε 70,000 δωρεάν εφαρμογές στο android market, οθόνη αφής 7΄΄, κάμερα 3mpxls, δυνατότητα σύνδεσης στο Internet μέσω 3G/HSDPA με ταχύτητες έως 14,4Mbps ή μέσω Wi-Fi ασύρματου δικτύου ενώ έχει βάρος 350γρ. και διαστάσεις 190x110x13mm.

«Η συνεργασία μας με την ZTE για την αποκλειστική διάθεση ενός προσιτού Tablet PC στην Ελληνική αγορά συνάδει πλήρως με τη στρατηγική που εφαρμόζουμε για προσφορά προσιτών Smartphones και παράλληλα αύξηση της χρήσης του Mobile Internet. Το Light Tablet PC της ΖΤΕ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα της αγοράς. Σε συνδυασμό μάλιστα με την προσφορά των καταστημάτων μας,  με νέα σύνδεση στο WIND One, οι καταναλωτές πλέον μπορούν να το αποκτήσουν ακόμα και ΔΩΡΕΑΝ και να επωφεληθούν από τις απίθανες λειτουργίες του» δήλωσε σχετικά ο Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών WIND, Bάιος Καραντίνος.

Στην Ελλάδα διατίθεται εντελώς Δωρεάν με νέα σύνδεση στο πρόγραμμα WIND ONE XL για απεριόριστα αστικά/υπεραστικά από σταθερό και κινητό , Δωρεάν 600 λεπτά προς κινητά, τα οποία μπορούν να καταναλωθούν τόσο από το σταθερό όσο και από το κινητό, απεριόριστες διεθνείς κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα 48 χωρών από το σταθερό, απεριόριστο Broadband ADSL έως 24Mbps στο σπίτι, Δωρεάν 100ΜΒ mobile internet στο κινητό και επιπλέον απεριόριστη επικοινωνία μεταξύ του σταθερού και του κινητού  με πάγιο 99,90€/μήνα.

Χωρίς συμβόλαιο το ΖΤΕ Light Tablet PC διατίθεται στην προνομιακή λιανική τιμή των 349€ και δώρο 7 ημέρες WIND Mobile Broadband με κάρτα!

Enhanced by Zemanta

1 σχόλιο:

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...