Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Η Symantec στο Leaders Quadrant της Gartner στις Πλατφόρμες Endpoint Protection και στα Client Management Tools

Image representing Symantec as depicted in Cru...
Image via CrunchBase
Η εταιρεία Symantec (Nasdaq: SYMC) ανακοίνωσε ότι έχει τοποθετηθεί από την Gartner Inc. στο Leaders quadrant στην κατηγορία 2012 Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms.[1] Το Magic Quadrant τοποθετεί τους προμηθευτές βάση της ικανότητάς εκτέλεσης και πληρότητας του οράματος τους.

“Οι κυβερνοεπιθέσεις συνεχίζουν να αυξάνονται σε μέγεθος, περιεχόμενο και εξειδίκευση, έχοντας ως στόχο τους οργανισμούς κάθε μεγέθους. Ο συνδυασμός της πολυβραβευμένης τεχνολογίας Insight για υψηλή προστασία και των ταχύτατων επιδόσεων του Symantec Endpoint Protection 12 προσδίδει στους πελάτες μας προστασία και ηρεμία ότι είναι ασφαλείς και παραγωγικοί,” είπε ο κ. Χρήστος Βεντούρης, Technology Manager της Symantec Hellas. “To Symantec Endpoint Protection 12 παρέχει ασύγκριτη endpoint ασφάλεια, δίχως να επιβραδύνει τις επιδόσεις, ακόμη και σε virtual περιβάλλοντα.”

Symantec Endpoint Protection 12

Το Symantec Endpoint Protection 12, έχει υιοθετηθεί από πελάτες περισσότερο από κάθε άλλη προηγούμενη έκδοση και ήδη είναι εγκατεστημένο σε περισσότερα από 2.7 εκατομμύρια endpoints παγκοσμίως μέσα σε έξι μήνες από την διαθεσιμότητα του. Το Symantec Endpoint Protection 12 παρέχει ασύγκριτη προστασία μέσω του Insight, τη βραβευμένη κοινότητα και cloud-based reputation τεχνολογία της Symantec και του SONAR, την behavioral μηχανή εντοπισμού της Symantec που ανιχνεύει νέες αθέατες μέχρι πρότινος zero day απειλές. Σχεδιασμένο για βέλτιστη απόδοση σε virtual περιβάλλον, το Symantec Endpoint Protection 12 διαθέτει νέα αρχιτεκτονική που προσφέρει υψηλές επιδόσεις χωρίς να θυσιάζει τις δυνατότητες προστασίας που απαιτούνται για τις σημερινές εξελιγμένες απειλές. Οι δύο αυτές τεχνολογίες μαζί καθιστούν το Symantec Endpoint Protection 12 το ταχύτερο, το πιο αποτελεσματικό εταιρικό endpoint security προϊόν της αγοράς.

Η Symantec στην Κορυφή του Magic Quadrant και στην κατηγορία Client Management Tools

Η Symantec ανακοίνωσε επίσης ότι τοποθετήθηκε από την Gartner Inc. στο Leaders Quadrant της έκθεσης 2012 Magic Quadrant for Client Management Tools[2]. Η Gartner πρόσφατε άλλαξε την ονομασία της έκθεσης από PC configuration life cycle management market σε client management tools market, έτσι ώστε να αντιπροσωπεύει την αυξανόμενη ποικιλία συσκευών που μπορούν οι ΙΤ οργανισμοί να υποστηρίξουν, όπως για παράδειγμα τις φορητές συσκευές.

Η Symantec συνεχώς αυξάνει το portfolio λύσεων της στο endpoint management, με στόχο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των πελατών της που προέρχονται από τo consmerization του IT, από τα virtual περιβάλλοντα και τις πολύπλοκές ΙΤ υποδομές. Η λύση Altiris Client Management Suite της Symantec επιτρέπει στα στελέχη πληροφορικής να διαχειρίζονται τις υποδομές με μεγαλύτερη αποδοτικότητα και να μειώνουν τα κόστη σε μία ευρεία γκάμα που κυμαίνεται από desktops, virtual υποδομές μέχρι φορητές συσκευές, μέσω της ενοποίησης που προσφέρει το Symantec Mobile Management και μέσω του application streaming και του virtualization που προσφέρει το Symantec Workspace Streaming.

Καθώς οι φορητές συσκευές γίνονται ολοένα και πιο εξελιγμένες και παρέχουν στους χρήστες μεγαλύτερη εταιρική πρόσβαση και αποθηκεύουν περισσότερα δεδομένα, οι οργανισμοί απαιτούν ισχυρότερο έλεγχο και διαχείριση, έτσι ώστε να προστατεύουν τις εταιρικές πληροφορίες και να διασφαλίζουν την παραγωγικότητα των χρηστών – όλα αυτά σε μία συνολική προσπάθεια μείωσης του κόστους. Η Symantec αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις με τη λύση Symantec Mobile Management. Το Mobile Management αυξάνει την αποδοτικότητα του ΙΤ με ασύρματη ενσωμάτωση εφαρμογών και ανανεώσεων, βελτιώνει την παραγωγικότητα των τελικών χρηστών μέσω της διαχείρισης της «υγείας» των φορητών συσκευών και ενσωματώνεται στη λύση Altiris Client Management Suite για κεντρική διαχείριση του υπολογιστικού περιβάλλοντος του τελικού χρήστη.

Η εισαγωγή των Macs στο εταιρικό περιβάλλον έχει κάνει τους οργανισμούς να αναζητούν λογισμικό endpoint διαχείρισης που να υποστηρίζει και το λειτουργικό Mac OS X, έτσι ώστε να μπορέσουν να μειώσουν τα κόστη υποστήριξης, καθώς και τα συνολικά κόστη κατοχής των συγκεκριμένων συστημάτων, με απώτερο στόχο να γίνουν πιο παραγωγικοί οι χρήστες. Η λύση Client Management Suite παρέχει στους οργανισμούς μία μοναδική υποδομή διαχείρισης για PCs και Macs από μία μόνο κονσόλα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...