Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Η Adobe ανακοινώνει τη συνεργασία διανομής με την EnetSolutions-Logicom

Logo of Adobe Systems Incorporated
Image via Wikipedia
Η Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE), ανακοίνωσε τη συνεργασία διανομής με την Enet Solutions-Logicom S.A. (Logicom Greece), ως επίσημο διανομέα της πλήρους γκάμας των προϊόντων και των λύσεων της Adobe στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Ειδικότερα, στόχος της νέας συμφωνίας είναι η εξάπλωση του δικτύου διάθεσης των προϊόντων της Adobe και η αξιοποίηση του εκτεταμένου δικτύου και της πολύχρονης εμπειρίας της Enet Solutions-Logicom για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της διείσδυσης της Adobe σε αυτές τις αγορές.

Η Enet Solutions-Logicom A.E.B.E (Logicom Greece), θυγατρική εταιρία του Ομίλου Logicom Ltd, είναι μία πρωτοπόρος εταιρεία στη διανομή προϊόντων πληροφορικής, που προσφέρει στους προμηθευτές και τους μεταπωλητές, προϊόντα των μεγαλύτερων οίκων πληροφορικής της παγκόσμιας αγοράς σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Παράλληλα, η αξιοποίηση του εκτεταμένου δικτύου και της μακρόχρονης εμπειρίας της EnetSolutions-Logicom, αναμένεται να συνεισφέρει στην ενίσχυση της εικόνας των προϊόντων και των υπηρεσιών των δύο εταιρειών, καθώς και της αξίας που δημιουργούν για τον τελικό χρήστη.

Ο κ. Rafal Maciejewicz, Sales & Channel Manager Eastern Europe, Abode Systems δήλωσε σχετικά: «Η απόφαση να ορισθεί η Logicom ως επίσηµος διανοµέας της Adobe, βασίζεται στην επιτυχημένη παρουσία της στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, γεγονός το οποίο παρέχει προστιθέμενη αξία στο επιχειρηµατικό µοντέλο της Adobe».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...