Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

H Epson βελτιώνει την αξιοπιστία των εκτυπωτών στην πύλη επιβίβασης

Η Epson, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της απεικόνισης και της εκτύπωσης, ανακοινώνει μια νέα προσθήκη στην οικογένεια εξειδικευμένων εκτυπωτών ακίδας που διαθέτει. Πρόκειται για τον FX-890A ο οποίος σχεδιάστηκε αποκλειστικά για να καλύψει τις ανάγκες αερογραμμών και αεροδρομίων.

Βασισμένος στη δοκιμασμένη τεχνολογία 9 ακίδων της Epson, ο FX-890A είναι κατασκευασμένος με γνώμονα την αξιοπιστία, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό εκτυπωτή για σημαντικά έγγραφα, όπως είναι τα δηλωτικά επιβατών.

Epson logo
Image via Wikipedia
Έχοντας υπόψη τις ανάγκες του περιβάλλοντος ενός αεροδρομίου, διαθέτει ανθεκτική κατασκευή με αντικραδασμικό κάλυμμα και τροφοδότη φύλλων, καθώς και μια αποσπώμενη μπάρα βαρέως τύπου από ενισχυμένο ακρυλικό, η οποία είναι ανεξάρτητη από το κάλυμμα για μεγαλύτερη αντοχή και ευκολία αντικατάστασης.

Ένας από τους πιο γρήγορους εκτυπωτές της κατηγορίας του, ο FX-890A εκτυπώνει έως και 680 χαρακτήρες ανά δευτερόλεπτο με 12 χαρακτήρες ανά ίντσα σε λειτουργία πρόχειρης εκτύπωσης εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Μπορεί επίσης να χειριστεί έντυπα έως και 7 τμημάτων, ώστε να εκτυπώνει δηλωτικά επιβατών και άλλα σημαντικά έγγραφα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Έχοντας εκμεταλλευτεί την κληρονομιά 40 ετών της Epson στην ανάπτυξη εκτυπωτών ακίδων, ο εκτυπωτής FX-890A απαιτεί ελάχιστη συντήρηση με μέσο χρόνο μεταξύ αστοχιών 20.000 ώρες. Η απόδοση μελανοταινίας είναι 7,5 εκατομμύρια χαρακτήρες για λιγότερες αντικαταστάσεις.

«Η Epson σχεδιάζει προϊόντα με γνώμονα τις ανάγκες του τελικού χρήστη», δηλώνει η Heidi Wagner, διευθύντρια παραγωγής στην Epson Europe. «Επιπρόσθετα στα ανθεκτικά εξαρτήματα που έχουν κατασκευαστεί για το σκληρό περιβάλλον του αεροδρομίου, προσθέσαμε στον βασικό εξοπλισμό του FX-890A ένα κλειδωμένο μπροστινό κάλυμμα. Έτσι ενισχύεται η ασφάλεια του αεροδρομίου, καθώς το κοινό αδυνατεί να κρύβει μέσα αντικείμενα, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για ελέγχους ασφαλείας και εν τέλει αποτρέποντας περιττές ζημιές.»

Εύκολος στην εγκατάσταση, ο FX-890A διαθέτει παράλληλη διασύνδεση και διασύνδεση USB, καθώς επίσης και προγράμματα οδήγησης για άμεση ενσωμάτωση σε οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...