Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

MailOnBoard από την Otesat-Maritel

Η Otesat-Maritel διαθέτει μία νέα υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το MailOnBoard, για την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ του πλοίου και της εταιρίας.

Το MailOnBoard είναι μία εύχρηστη και χαμηλού κόστους υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω των δορυφορικών συστημάτων Inmarsat, Iridium και VSAT. Διαθέτει ισχυρό μηχανισμό συμπίεσης του μεταφερόμενου όγκου μεταξύ ξηράς-πλοίου και πλοίου-ξηράς που μειώνει το μέγεθος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας έως και 90% ελαττώνοντας σημαντικά το κόστος επικοινωνίας της εταιρίας. Η υπηρεσία επίσης παρέχει φιλοξενία εταιρικών domain name (corporate domain name hosting), λειτουργεί μέσω διαδικτύου σε απλό PC πάνω στο πλοίο με dial-up ή ευρυζωνική σύνδεση, ενώ υποστηρίζει επικοινωνία με τη χρήση των MS Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird ή άλλων SMTP/POP3 client.

Με το MailOnBoard ο χρήστης μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει e-mail αυτόματα, με ή χωρίς συνημμένα αρχεία, καθώς και να διαθέτει μοναδικό λογαριασμό e-mail για κάθε πλοίο. Το αρχείο εγκατάστασης του λογισμικού στο πλοίο είναι μικρού μεγέθους (1.17Mb σε zip μορφή) και μπορεί να αποσταλεί μέσω e-mail ή CD. 

Το MailOnBoard παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης μέσω διαδικτύου σε ένα φιλικό προς τον χρήστη Web Interface, παρέχοντας πλήρη διαχείριση των επικοινωνιών των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων των πλοίων όπως πχ, δημιουργία μαύρων και λευκών λιστών e-mail διευθύνσεων, εφαρμογή κανόνων ασφαλείας, παραμετροποίηση του όγκου των εισερχόμενων και εξερχόμενων e-mail και αναλυτική καταγραφή του όγκου πριν και μετά τη συμπίεση, αυτόματη προώθηση e-mail και προσθήκης λέξεων εντοπισμού στο θέμα, καθώς και δυνατότητα εξαγωγής χρήσιμων δεδομένων σε αρχείο Excel.

Όλες οι επικοινωνίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πραγματοποιούνται με ασφάλεια αφού προστατεύονται από τις Anti-Spam και Anti-Virus υπηρεσίες που διαθέτει η Otesat-Maritel μέσω του δικτύου της.

Ανταποκρινόμενη στις πολλαπλές και διαφορετικές ανάγκες ηλεκτρονικής αλληλογραφίας των πελατών της, η Otesat-Maritel προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο των e-mail υπηρεσιών της μία νέα λύση, το MailOnBoard, παραμένοντας σταθερή στην στρατηγική της να παρέχει ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις δορυφορικών επικοινωνιών παγκοσμίως, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...