Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Από το στούντιο στο δρόμο

Image representing Sony as depicted in CrunchBaseImage via CrunchBaseΗ γκάμα των ακουστικών της Sony επεκτείνεται με επαγγελματικά μοντέλα, μοντέλα υψηλής απόδοσης, αλλά και καθημερινής χρήσης

MDR-Z1000: Ακουστικά για στούντιο ηχογράφησης
Σειρά MDR-ZX: Για να έχετε πάντοτε ποιότητα ήχου ανάλογη του στούντιο
Σειρά MDR-EX: Ακουστικά in-ear για εξαιρετικό ήχο εν κινήσει


Για χρήση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Για μουσική κλασική, τζαζ, ποπ ή R’n’B. Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σας, θα βρείτε τον ιδανικό σας μουσικό σύντροφο σε ένα από τα μοντέλα της νέας γκάμας ακουστικών της Sony υψηλής απόδοσης. Από το υψηλής απόδοσης μοντέλο MDR-Z1000 για χρήση σε στούντιο ηχογράφησης, μέχρι τα μοντέλα της σειράς ΕΧ που έχουν κατασκευαστεί ώστε να τα έχει κανείς συνεχώς μαζί του, κάθε ζευγάρι ακουστικών της Sony έχει σχεδιαστεί για άνετη χρήση και αναλλοίωτο ήχο – από οποιαδήποτε πηγή μουσικής.

Επαγγελματικά ακουστικά MDR-Z1000: η ποιότητα ήχου στο στούντιο ηχογράφησης, περνάει σε ανώτερο επίπεδο

Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός high-end στούντιο παραγωγής, το MDR-Z1000 αποτελεί κορυφαία δημιουργία στο design των επαγγελματικών ακουστικών.

Το MDR-Z1000 περικλείει την εμπειρία δεκαετιών της Sony στον τομέα του επαγγελματικού ήχου, συνδυάζοντας καινοτόμο σχεδιασμό και υλικά τελευταίας τεχνολογίας για να έχει απαράμιλλη απόδοση σε επαγγελματικές συνθήκες παραγωγής.

Οι ultra-wide μονάδες υψηλής ανάλυσης (High Definition), χρησιμοποιούν ένα νέο διάφραγμα υγρού κρυσταλλικού πολυμερούς (LCP - Liquid Crystal Polymer). Αυτό το ιδιαίτερα ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό μειώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την αντήχηση και αποδίδει εξαιρετικά διαυγή, φυσικό ήχο στις μέσες και υψηλές συχνότητες. Η άνεση ακόμα και μετά από πολλές ώρες χρήσης, μεγιστοποιείται χάρη στο σκελετό από ανθεκτικό, ελαφρύ κράμα μαγνησίου, το οποίο μηδενίζει την αντήχηση και αποδίδει απαλά μπάσα και καθαρές μέσες και υψηλές συχνότητες.

Τα καινούργια μαξιλάρια ήχου Noise Isolation Earpads είναι επενδεδυμένα με ειδικό αφρό ουρεθάνης για χαμηλή απώθηση («low-repulsion»). Έτσι, εξασφαλίζεται άνετη εφαρμογή, ενώ ελαχιστοποιείται η απώλεια ήχου με την εξάλειψη των κενών μεταξύ των μαξιλαριών και του κεφαλιού του χρήστη. Η απομόνωση του ήχου ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τους νέους στεγανωτικούς δακτυλίους στο περίβλημα του ακουστικού, οι οποίοι αποκόπτουν σε μεγάλο βαθμό την εσωτερική και εξωτερική απώλεια του ήχου.

Και εκτός αυτών, οι αγωγοί του καλωδίου των ακουστικών είναι φτιαγμένοι από χαλκό χωρίς οξυγόνο (Oxygen Free Copper - OFC), τύπου 7Ν (καθαρότητας 99,99999%), ο οποίος ελαχιστοποιεί τις απώλειες μεταφοράς ώστε να παραμένει ο ήχος αυθεντικός και αναλλοίωτος.

Σειρά MDR-ZX: Για να απολαμβάνετε πάντοτε ποιότητα ήχου αντίστοιχη με στούντιο ηχογράφησης

Αναβαθμίστε τον ήχο του δικού σας iPod ή Walkman με τη νέα στιλάτη σειρά ακουστικών MDR-ZX της Sony, η οποία αποτελεί την ιδανική εναλλακτική πρόταση για τα ακουστικά που χρησιμοποιείτε μέχρι τώρα στο ΜΡ3 player σας. Όλα τα μοντέλα ZX διαθέτουν σχεδίαση κλειστού τύπου για να ελαχιστοποιούν την απώλεια ήχου και να διατηρούν τη μουσική μόνο για εσάς – ειδικά το πρωί που πηγαίνετε στη δουλειά, όταν βρίσκεστε σε ένα λεωφορείο ή τραίνο γεμάτο με κόσμο.

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, το MDR-ZX700 διαθέτει νέας σχεδίασης μονάδες οδήγησης των 50 χιλιοστών, ειδικά earpads για την απομόνωση του ήχου («noise isolation») και μαξιλαράκια ουρεθάνης που δεν πιέζουν το κεφάλι για άνεση στη χρήση. Τη σειρά συμπληρώνουν τα μοντέλα ZX500, ZX300 και ZX100 τα οποία προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα ήχου από οποιαδήποτε πηγή, άνεση ακόμα και μετά από πολλές ώρες χρήσης, αλλά και εντυπωσιακή, μοντέρνα εμφάνιση.

Σειρά MDR-EX: Απίθανος ήχος εν κινήσει

Η δημοφιλής σειρά ακουστικών MDR-EX, τύπου in-ear, περιλαμβάνει επτά μοντέλα και σίγουρα θα ικανοποιήσει οποιονδήποτε ακούει μουσική στο δρόμο ή στο ταξίδι – από τους απλούς φίλους της μουσικής, μέχρι τους πλέον φανατικούς λάτρεις του τέλειου ήχου.

Η ναυαρχίδα της σειράς ακουστικών ΕΧ, το μοντέλο MDR-EX1000, προσφέρει την απόλυτη απόδοση βελτιώνοντας απίστευτα τον ήχο οποιουδήποτε ΜΡ3 player. Είναι κατασκευασμένο με προσοχή και λεπτομέρεια από τα καλύτερα υλικά και διαθέτει διάφραγμα υγρού κρυσταλλικού πολυμερούς (LCP - Liquid Crystal Polymer) και νέας σχεδίασης μονάδες οδήγησης των 16 χλστ. Το κομψό περίβλημα από μαγνήσιο ελαττώνει το βάρος για άνεση στη χρήση, ενώ απορροφά ανεπιθύμητες αντηχήσεις αποδίδοντας εξαιρετικά απαλά μπάσα και καθαρές μεσαίες και υψηλές συχνότητες.

Όπως και στο μοντέλο MDR-Z1000, στους αγωγούς του καλωδίου του EX1000 χρησιμοποιείται χαλκός χωρίς οξυγόνο (Oxygen Free Copper - OFC), τύπου 7Ν (καθαρότητας 99,99999%), για απόλυτη μεταφορά του σήματος. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά λεπτομερής ήχος με υπερ-υψηλή ανάλυση, ο οποίος μπορεί να συγκριθεί με τον ήχο από τα καλύτερα ακουστικά ενός στούντιο ηχογράφησης. Η ασφαλής αλλά και άνετη εφαρμογή εξασφαλίζεται από το σχεδιασμό της καλωδίωσης που «αγκαλιάζει» το αυτί («over-the-ear») και τα earbuds από σιλικόνη και ουρεθάνη με άκαμπτο πυρήνα σιλικόνης, τα οποία απορροφούν εξαιρετικά τους εξωτερικούς ήχους από το περιβάλλον.

Η σειρά ΕΧ συμπληρώνεται με τα ΕΧ50 και ΕΧ40 σε διάφορα χρώματα, αλλά και άλλα μοντέλα τα οποία προσφέρουν γεμάτο, πλούσιο ήχο με εξαιρετική απομόνωση από το περιβάλλον και άνεση στη χρήση – και όλα αυτά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές για όλους όσους αγαπούν τη μουσική.

Ειδικά σχεδιασμένα για το δικό σας iPod/iPhone/iPad, τα νέα πολύχρωμα ακουστικά DR-EX13iP διαθέτουν ένα βολικό χειριστήριο στο καλώδιό τους για να ρυθμίζετε με τα δάχτυλά σας τις λειτουργίες του player και την ένταση του ήχου.

Η τελευταία σειρά κλειστού τύπου και in-ear ακουστικών της Sony θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Μάρτιο του 2011.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...