Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Εργαστήρι της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Το Labs.OpenGov.gr είναι μια δράση στο πλαίσιο της Ανοιχτής Διακυβέρνησης, που αποσκοπεί να φέρει στο προσκήνιο τις δημιουργικές ιδέες, τους ανθρώπους και τους τρόπους να εισαχθεί η καινοτομία στις σχέσεις του πολίτη με το δημόσιο.

Επιδιώκει να γίνει κόμβος επικοινωνίας και βήμα διαλόγου ώστε να αποκτήσουν νέα διάσταση, συμμετοχική και αποκεντρωμένη, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των δημόσιων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Στόχος του είναι να έρθουν στο προσκήνιο οι δημιουργικοί πολίτες της χώρας που είτε ως ανεξάρτητα πρόσωπα είτε ως μέλη φορέων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα θέλουν και μπορούν να καινοτομήσουν. Και μέσα από τις δραστηριότητες του να αξιοποιηθούν οι γνώσεις, οι δεξιότητες, οι εμπειρίες και το μεράκι που διαθέτουν οι δημιουργικοί πολίτες της χώρας, οι σημερινοί και οι αυριανοί χρήστες των νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Το Labs.OpenGov.gr συντονίζεται από την Ομάδα για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και τις Νέες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Γραφείου του Πρωθυπουργού, στο πλαίσιο της Ανοικτής Διακυβέρνησης.

http://greekinnovation.blogspot.com/2011/03/labsopengov.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...