Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η Dell εδραιώνει την επιτυχία της

Dell LogoImage via Wikipedia
Στον τομέα των προϊόντων για καταναλωτές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Σε λιγότερο από δύο χρόνια η Dell κατάφερε να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στα προϊόντα για καταναλωτές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις (Consumer & Small Medium Business - CSMB) εδραιώνοντας σε έναν ακόμα τομέα την επιτυχημένη παρουσία της σε Ελλάδα και Κύπρο. Παρά τη φθίνουσα πορεία της συνολικής αγοράς και τις οικονομικές συγκυρίες, η Dell ενίσχυσε σημαντικά τις πωλήσεις της σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων ενώ χαρακτηριστική είναι η αύξηση στους φορητούς και σταθερούς υπολογιστές. Η Dell διεύρυνε σημαντικά την πελατειακή της βάση δημιουργώντας μία εκτεταμένη βάση οικιακών χρηστών που απολαμβάνουν την κορυφαία ποιότητα των Dell υπολογιστών και του Dell Service.

Η επιτυχημένη πορεία της Dell στον τομέα του Consumer Small Medium Business παρουσιάστηκε σε εκπροσώπους του τύπου, στο χωριό Τσαγκαράδα του Πηλίου, από την Πέγκυ Αντωνάκου, Dell CSMB General Manager SEE, και τον Eric Day, Dell CSMB Channel Marketing Director, σε κοινή συνέντευξη τύπου με την Intel Hellas την οποία εκπροσώπησε ο Νίκος Παναγιωτίδης, Intel Hellas Business Development Manager.

Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρίας η θεαματική πορεία της Dell στην Ελληνική αγορά οφείλεται σε 4 παράγοντες:

Μεγάλη γκάμα προϊόντων: Η Dell διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, η οποία απευθύνεται στο σύνολο των καταναλωτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Τα προϊόντα διαχωρίζονται σε 4 μεγάλες οικογένειες, τα Dell Inspiron, τα Dell Vostro, τα Dell XPS και τα Alienware με χαρακτηριστικά και τιμές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Μοναδικό service και αξιοπιστία: Η Dell νιώθει σίγουρη, όσο καμία άλλη εταιρεία στον κόσμο, για την αξιοπιστία των προϊόντων της και προσφέρει στους καταναλωτές μία από τις 2 μοναδικές εγγυήσεις:
- Dell Collect and Return: 2 χρόνια εγγύηση επισκευής με δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο του καταναλωτή
- Dell Next Business Day: 2 χρόνια εγγύηση επισκευής με επίσκεψη την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του καταναλωτή


Καινοτομία σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες: Η Dell επενδύει στην καινοτομία και προσφέρει πρωτοποριακά καταναλωτικά προϊόντα που είναι μοναδικά στο είδος τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το Adamo XPS με το λεπτότερο αλουμινένιο σώμα στον κόσμο, τα laptops και desktops Alienware που ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό και τις επιδόσεις τους προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία gaming και τα Dell Streak που αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη νέα τάση των tablet PC.


Ανώτερη εμπειρία Dell: Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 600.000 εργαζόμενοι βιώνουν ήδη στον εργασιακό τους χώρο την εμπειρία υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας των προϊόντων Dell. Η θετική εμπειρία τους αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την ανώτερη ποιότητα και την αξιοπιστία Dell και το καλύτερο εφόδιο της εταιρείας όταν απευθύνεται στον καταναλωτικό τομέα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


Νέα προϊόντα

Το 2011, η Dell σκοπεύει να συνεχίσει τη δυναμική της ανάπτυξη στην Ελλάδα και την Κύπρο με όχημα τα νέα καινοτομικά προϊόντα όπως:
το Dell Inspiron Duo, που μεταμορφώνεται από netbook σε tablet με μία κίνηση,
τα Dell Inspiron Switch, με χρωματιστά καπάκια που αλλάζουν και προσαρμόζονται στο laptop και το κάνουν πραγματικά μοναδικό,
το Dell Vostro V130, ένα μοναδικής αντοχής προϊόν για μικρομεσαίες επιχειρήσεις,
τα Dell XPS 15 & 17 με μοναδικό ήχο χάρη στα ενσωματωμένα ηχεία και Subwoofer της JBL,
το tablet Dell Streak 7 με κορυφαία χαρακτηριστικά σε όλους τους τομείς και,
το smartphone Dell Venue Pro.

Η στρατηγική συνεργασία της Dell με την Intel εγγυάται την ενσωμάτωση της τελευταίας γενιάς επεξεργαστών 2nd Generation Intel Core στα νέα προϊόντα Dell που θα κυκλοφορήσουν στην Ελληνική αγορά τους επόμενους μήνες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...