Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Η Vodafone Αλβανίας προσφέρει ευρυζωνικές υπηρεσίες 3G

The Nokia Siemens Networks logo created by Mov...Image via Wikipedia
 Και επιλέγει τη Nokia Siemens Networks ως το μοναδικό προμηθευτή της για το ασύρματο δίκτυο 3G και τις σχετικές υπηρεσίες

Η Vodafone Αλβανίας σύντομα θα αρχίσει να παρέχει υψηλής ποιότητας και υψηλής ταχύτητας ευρυζωνικές υπηρεσίες 3G σε όλη τη χώρα. Η κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας επέλεξε τη Nokia Siemens Networks για να υλοποιήσει το δικό της 3G δίκτυο, και να βελτιώσει τις υπηρεσίες για τους χρήστες και τους επισκέπτες που κάνουν περιαγωγή στο δίκτυο. Μέσα από μια τετραετή συμφωνία, η Nokia Siemens Networks θα παρέχει επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες, υποστήριξη στο κατασκευαστικό μέρος, υπηρεσίες σχεδιασμού και βελτιστοποίησης του δικτύου, αλλά θα παρέχει και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και συντήρηση του δικτύου.

«Η Αλβανία αυτή τη στιγμή εμφανίζει έναν από τους μεγαλύτερους ρυθμούς αύξησης των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας στην ανατολική Ευρώπη. Αυτή η αύξηση θα λάβει μεγαλύτερη ώθηση με την έναρξη παροχής υπηρεσιών 3G,» δήλωσε ο Χάρης Μπρουμίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Aλβανίας. «Για να διατηρήσουμε την πρωτοκαθεδρία μας στο χώρο, ξεκινάμε πρώτοι την παροχή υπηρεσιών 3G στη χώρα. Επιλέξαμε τη Nokia Siemens Networks διότι η τεχνική της εξειδίκευση και οι δυνατότητές της στην άμεση υλοποίηση έργων ταιριάζουν απόλυτα με τις δικές μας ανάγκες».

«Η Vodafone Αλβανίας προσφέρει στους συνδρομητές της κορυφαία μοντέλα smartphone, λογισμικό και υπηρεσίες για εύκολη πρόσβαση σε μια πληθώρα εφαρμογών, τόσο επαγγελματικών όσο και lifestyle, όπως η αναπαραγωγή βίντεο από το διαδίκτυο και η online κοινωνική δικτύωση», δήλωσε ο Γεώργιος Αγγελής, Διευθυντής του Vodafone Customer Team στη Nokia Siemens Networks. «Το δίκτυο 3G θα επιτρέψει στην εταιρεία να προσφέρει ευρυζωνικές υπηρεσίες, οι οποίες θα ικανοποιούν πλήρως την ατζέντα της, έχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σχετικά με το κόστος, αλλά θα εξασφαλίζει και εξοικονόμηση ενέργειας. Θα συνδυάσουμε το δυνατό μας χαρτοφυλάκιο όσον αφορά τα προσφερόμενα προϊόντα, με την εμπειρία μας στην παροχή υπηρεσιών και την κατανόηση των αναγκών του παρόχου για την προσφορά της καλύτερης εμπειρίας υπηρεσιών 3G».

Δεσμευμένη με ένα τετραετές συμβόλαιο, η Nokia Siemens Networks θα υλοποιήσει το δίκτυο ασύρματης πρόσβασης 3G της Vodafone Albania, χρησιμοποιώντας τους σταθμούς βάσης Flexi Multiradio Base Station, τους μικρότερους και ενεργειακά αποτελεσματικότερους παγκοσμίως σταθμούς βάσης Single Radio Access Network (RAN). Ο συγκεκριμένος σταθμός βάσης έχει μόλις το 20% του μεγέθους ενός συμβατικού, και καταναλώνει 70% λιγότερη ενέργεια– χωρίς να επηρεάζεται η απόδοσή του. Επιπλέον, η Nokia Siemens Networks θα αντικαταστήσει το υπάρχον δίκτυο GSM το οποίο διέθετε η Vodafone Αλβανίας στην χώρα.

Η Nokia Siemens Networks θα παρέχει επίσης στο 3G δίκτυο της Vodafone Αλβανίας συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη στο κατασκευαστικό μέρος, σχεδιασμό και βελτιστοποίηση του δικτύου μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης δικτύου NetAct, on-site εκπαίδευση και παροχή υπηρεσιών συντήρησης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...