Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Tα προβλήματα με τo ξυπνητήρι στα iPhone συνεχίζονται

Image representing iPhone as depicted in Crunc...Image via CrunchBase
Πολλές ξένες ιστοσελίδες όπως το TechWatch αλλά και άλλα διαδικτυακά site κατακρίνουν και συνεχίζουν να αναφέρουν πως το ξυπνητήρι του iPhone έχει ακόμα προβλήματα και δεν λειτουργεί. Φαίνεται πως με την πάροδο του νέου χρόνου, το εν λόγω smartphone το... έριξε στην τεμπελιά αφού δεν μπόρεσε να αφυπνίσει τους κατόχους των συσκευών. Αυτό το "bug" προστίθεται στο προηγούμενο πρόβλημα με την αλλαγή της ώρας το φθινόπωρο το οποίο είχε προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό.

Η Apple ανέφερε πως το πρόβλημα με τα μονά ξυπνητήρια θα λυθεί σήμερα, 3 Ιανουαρίου. Σύμφωνα πάντως με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, παραξενευμένοι χρήστες iPhone ακόμα αναφέρουν περιστασιακά προβλήματα, ενώ πολλοί άλλοι αναφέρουν πως το ξυπνητήρι τους λειτούργησε κανονικά.

Με τα "Tweets" να πληθαίνουν και τον εκνευρισμό να πολλαπλασιάζεται, κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα διορθωθεί το πρόβλημα για τους λίγους αυτούς χρήστες οι οποίοι έχουν προβλήματα με τα ξυπνητήρια τους. Βεβαίως η άλλη απλή λύση είναι να χρησιμοποιηθούν παραδοσιακά ξυπνητήρια-ρολόγια, η απλώς να ζητήσετε από κάποιον άλλο να σας ξυπνήσει, σε στυλ... τηλεφωνικής κλήσης στο ξενοδοχείο.  
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...