Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

“PlayStation®Suite” με λειτουργικό Android™ *1

Η Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) αποκάλυψε σήμερα το “PlayStation®Suite” (PS Suite), την πλατφόρμα που θα προσφέρει την εμπειρία του PlayStation® στις φορητές συσκευές με λειτουργικό Android™ *1. Μέσω αυτής της ολοκαίνουριας δυνατότητας, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το περιεχόμενο του PlayStation σε ένα ανοιχτό λειτουργικό σύστημα για πρώτη φορά στην ιστορία του PlayStation.

Στο ταχύτατα εξελισσόμενο τοπίο της αγοράς κινητής τηλεφωνίας, ο αριθμός των χρηστών που απολαμβάνουν casual παιχνίδια σε διάφορες συσκευές –όπως τα κινητά τηλέφωνα, τα smart-phone και τα tablet PC- έχει αυξηθεί εντυπωσιακά. Μέσω της προσφοράς περιεχομένου με την «ποιότητα του PlayStation» σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά, η SCE όχι μόνο θα προσφέρει την εμπειρία του PlayStation σε ακόμη περισσότερους χρήστες ανά τον κόσμο, αλλά θα επιτρέψει σε εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα σε αυτές τις συσκευές.

Παράλληλα, με την προσφορά της εμπειρίας PlayStation σε φορητές συσκευές με Android, η SCE θα λανσάρει το πρόγραμμα αδειοδότησης «PlayStation®Certified» για τους κατασκευαστές συσκευών. Μέσω αυτού του προγράμματος, η SCE θα προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης ανάπτυξης και αδειοδότησης χρήσης του λογοτύπου, προκειμένου να διασφαλίσει τη διάθεση της εμπειρίας PlayStation σε ποικίλες συσκευές.

Αναφορικά με το λογισμικό, η SCE πρόκειται να διαθέσει περιεχόμενο στο PS Suite κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, ξεκινώντας από τα αυθεντικά παιχνίδια PlayStation*2 (PS one® classics), τα οποία θα επιτρέψουν στους χρήστες να απολαύσουν τη μοναδική ποιότητα παιχνιδιού PlayStation σε φορητές συσκευές με Android.

Η SCE σχεδιάζει επίσης, να «ανοίξει» το PlayStation Store, ούτως ώστε οι χρήστες να «κατεβάζουν» περιεχόμενο μέσω ενός εύχρηστου περιβάλλοντος απευθείας σε φορητές συσκευές με Android. Επιπρόσθετα, η SCE θα προσφέρει ένα νέο περιβάλλον ανάπτυξης παιχνιδιών, προκειμένου να διασφαλίσει ότι στο PS Suite θα προστίθεται διαρκώς νέο κι ελκυστικό περιεχόμενο και ότι οι εταιρείες ανάπτυξης και έκδοσης θα έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και σε πολυάριθμες φορητές συσκευές.

Το περιεχόμενο που θα αναπτυχθεί για το PS Suite μπορεί να αξιοποιηθεί και στο φορητό σύστημα ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς (κωδική ονομασία: NGP), το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα από τη SCE. Μέσω του PS Suite η εμπειρία του PlayStation μπορεί να φτάσει ακόμη και σε χρήστες που δεν είχαν δοκιμάσει αντίστοιχο περιεχόμενο. Στη συνέχεια θα μπορούσαν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία φορητής ψυχαγωγίας, διαθέσιμης μόνο μέσω του NGP.

Η SCE θα εμπλουτίσει όσο το δυνατό περισσότερο τον κόσμο της ψυχαγωγίας, προσφέροντας την εμπειρία του PlayStation σε όσο το δυνατό περισσότερους χρήστες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...