Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Τηλεοράσεις 3D χωρίς γυαλιά από την Toshiba

LAS VEGAS - JANUARY 09:  A Toshiba Regza telev...Image by Getty Images via @daylifeΤρισδιάστατες τηλεοράσεις χωρίς ειδικά γυαλιά πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά από την Toshiba εντός της χρήσης του 2011, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης της εταιρείας.

Ο ιαπωνικός κολοσσός τεχνολογίας ανακοίνωσε, επίσης, τον φιλόδοξο στόχο πώλησης 20 εκατομμυρίων τηλεοράσεων το νέο οικονομικό έτος που ξεκινά τον Απρίλιο. Εάν οι προβλέψεις της επαληθευτούν, ο τζίρος του τομέα των τηλεοράσεων θα σημειώσει αύξηση της τάξης του 30%.

Η χρήση ειδικών γυαλιών αποτελεί σημαντική τροχοπέδη στην ανάπτυξη του τομέα των τηλεοράσεων 3D. Σύμφωνα με τον Ατσούσι Μουρασάβα, η αντίδραση του κοινού στο νέο προϊόν στην Έκθεση Consumer Electronics Show (CES) στο Λας Βέγκας ήταν θετική.

«Τα προϊόντα δεν απευθύνονται μόνο στην ιαπωνική αγορά, αλλά πρόκειται να διατεθούν και στην Αμερική, την Ευρώπη και την Κίνα», επισήμανε ο Μουροσάβα, χωρίς ωστόσο να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με το χρόνο ή την τιμή κυκλοφορίας των νέων προϊόντων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...