Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Sony XBA-C10: Αναβαθμίστε την ακουστική σας εμπειρία

  • Νέος σχεδιασμός, ασφαλής εφαρμογή και μεγάλη (in-ear) άνεση
  • Μικροσκοπική μονάδα οδηγού Balanced Armature (BA) (πλήρους εύρους), η οποία αναπαράγει ομαλό και πεντακάθαρο φωνητικό ήχο
  • Ελάχιστη απώλεια ήχου – η μουσική σας είναι ιδιωτική σας υπόθεση
  • Διατίθενται σε μαύρο και άσπρο
Τα νέα in-ear ακουστικά XBA-C10, από τη Sony, είναι έξυπνα, ελαφριά, ευκολοφόρετα και αποτελούν τον ιδανικό σας σύντροφο στις καθημερινές σας ακροάσεις. Όποια μουσική και αν σας αρέσει να ακούτε, σίγουρα θα σας ανταμείψει ο πλούσιος, ραφιναρισμένος ήχος που ξεπερνά σε ποιότητα τα τυπικά ακουστικά της συσκευής αναπαραγωγής σας.

Η τεχνολογία Balanced Armature (BA), που διαθέτει μόνο η Sony, διασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα ήχου και άνετη in-ear εφαρμογή, όσο βρίσκεστε σε κίνηση. Η μικροσκοπική μονάδα οδηγού BA μέσα στα ακουστικά XBA-C10 αναπαράγει ομαλά και πεντακάθαρα φωνητικά και ορχηστρικούς ήχους με ικανοποιητικά συμπαγή, ενισχυμένα μπάσα.

Το μοναδικό, μικρό σχήμα του οδηγού βελτιώνει, επίσης, τη μόνωση του ήχου για μία πιο ιδιωτική ακουστική εμπειρία. Ο εξωτερικός θόρυβος μειώνεται και σας επιτρέπει να επικεντρώνεστε στην αγαπημένη σας μουσική, χωρίς περισπασμούς. Η απώλεια ήχου από τα ακουστικά έχει, επίσης, περιοριστεί, ώστε να μην ενοχλούνται οι γύρω σας.
 
Τα νέα ακουστικά XBA-C10 παρέχουν άνεση, αλλά και σταθερότητα, χάρη στον καινοτόμο σταθερό σχεδιασμό τους σε σχήμα Δ, διατηρώντας τη θέση τους με ασφάλεια, ακόμα και ύστερα από πολλές ώρες ακρόασης.

Επιλέξτε μεταξύ λευκού ή μαύρου, ώστε να ταιριάζουν με το MP3 ή την κινητή συσκευή σας, και ένα επιπλέον μπόνους, το καλώδιο διαθέτει μία ελαφριά αυλάκωση ώστε να μην μπερδεύεται.

Τα νέα in-ear ακουστικά με τεχνολογία Balanced Armature, XBA-C10 από τη Sony, είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Απρίλιο του 2013.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...