Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013

Η IMPERIAL TOBACCO εμπιστεύτηκε τη λύση mCoupon της YUBOTO


Η λύση mCoupon επιτρέπει στην εταιρεία που την χρησιμοποιεί, να δημιουργεί εντυπωσιακά προσωποποιημένα κουπόνια σε ψηφιακή μορφή με linear ή 2D barcodes και στη συνέχεια να τα αποστέλλει στα κινητά τηλέφωνα των πελατών της. To ψηφιακό κουπόνι προσκαλεί τους χρήστες να το επιδείξουν σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης προκειμένου να το εξαργυρώσουν με έκπτωση, συλλεκτικά δώρα ή άλλες παροχές.

Imperial Tobacco
Imperial Tobacco (Photo credit: Wikipedia)
Στη λύση mCoupon η καταχώρηση των στοιχείων, η έκδοση/επανέκδοση του κουπονιού, η αποστολή και παρακολούθησή του, γίνεται ηλεκτρονικά σε λίγα μόλις λεπτά είτε μέσα από την online πλατφόρμα της Yuboto, είτε και μέσα από τη χρήση ψηφιακών opt-in μηχανισμών όπως Website, Facebοok, mApps και Premium SMS.

Ο Απόστολος Ιωακείμ, Γενικός Διευθυντής της Yuboto, δήλωσε σχετικά:  «Η λύση mCoupon φέρνει αποδεδειγμένα τον τελικό χρήστη πιο κοντά στα προϊόντα του πελάτη  με τρόπο ευφάνταστο και δημιουργικό, ξεχωριστό και μοναδικό. Εκτός από προστιθέμενη αξία, η λύση mCoupon της Yuboto παρέχει εργαλεία παρακολούθησης της ενέργειας σε πραγματικό χρόνο εξαλείφοντας καθυστερήσεις που οφείλονται στην εξαργύρωση των χάρτινων κουπονιών.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία mCoupon της Yuboto, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.yuboto.com ή καλέστε από σταθερό στο 801 100 12 12 ή από κινητό στο (+30) 211 11 44 111.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...