Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ασύρματη φορητή εκτύπωση αποδείξεων και ετικετών

Η Epson, κορυφαία εταιρεία κατασκευής εκτυπωτών POS στην Ευρώπη, κυκλοφορεί δύο νέους ασύρματους, φορητούς εκτυπωτές της σειράς TM Intelligent – τον Epson TM-P60II και τον Epson TM-P60II Peeler. Και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν την τεχνολογία εκτύπωσης ePOS-Print της Epson για ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη, φορητή εκτύπωση και έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τις επιχειρήσεις στον τομέα της λιανικής πώλησης και της φιλοξενίας να παρέχουν ταχύτερη και πιο αποδοτική εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Χάρη την τεχνολογία εκτύπωσης Epson ePOS-Print οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν αποδείξεις, εισιτήρια, κουπόνια και ετικέτες σχεδόν οπουδήποτε, απευθείας από υπολογιστές tablet και άλλες κινητές συσκευές. Αυτό μπορεί να γίνει με τη χρήση οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης στο web που υποστηρίζει HTML5, χωρίς να απαιτούνται υπολογιστές, διακομιστές ή προγράμματα οδήγησης και η λειτουργία αυτή μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στα υπάρχοντα πληροφοριακά συστήματα.

Ο Epson TM-P60II είναι ένας φορητός εκτυπωτής αποδείξεων χάρη στον οποίο οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να εκτυπώνουν γρήγορα αποδείξεις και εισιτήρια στο σημείο πώλησης καθώς και σε τμήματα εσωτερικών διαδικασιών ή σε χώρους εστίασης.

Ο Epson TM-P60II Peeler είναι ένας φορητός εκτυπωτής ετικετών, ιδανικός για σημεία πωλήσεων και ετικέτες ραφιών και προϊόντων. Με αυτόν τον τρόπο οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργούν εύκολα ετικέτες στα σημεία πωλήσεων ή στις αποθήκες τους.

Επιπρόσθετα, χάρη στις υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης που φτάνουν τα 100 χιλ./δευτ., η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις. Χάρη στην εύκολη τοποθέτηση χαρτιού η αντικατάσταση χαρτιού αποδείξεων και ετικετών είναι επίσης γρήγορη.

Ο Chiyo Kubota, διευθυντής παραγωγής στην Epson Europe, δήλωσε: "Έχουμε σχεδιάσει αυτούς τους εκτυπωτές για την υποστήριξη πολυάσχολων περιβαλλόντων λιανικών πωλήσεων και επιχειρήσεων του τομέα της φιλοξενίας, επεκτείνοντας τη σειρά των προϊόντων που παρέχουμε για αυτές τις αγορές. Παρέχεται η δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης στους χρήστες ενώ και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επίσης εκτεταμένη - έως 46 ώρες σε λειτουργία Bluetooth. Η προαιρετική μονάδα φόρτισης παρέχει τη δυνατότητα φόρτισης έως και τεσσάρων μπαταριών ταυτόχρονα, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε πάντοτε διαθέσιμες φορτισμένες μπαταρίες για περισσότερους από έναν εκτυπωτές."

Το μοντέλο TM-P60II της Epson διατίθεται από το Φεβρουάριο 2013, στην τιμή των €480+ΦΠΑ (Bluetooth) και στην τιμή των €530+ΦΠΑ (Wi-Fi IEEE802.11 a/b/g/n ). Το μοντέλο TM-P60II Peeler της Epson θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2013.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...