Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Το e-shop.gr φέρνει κοντά σας εκατοντάδες οικιακές μικροσυσκευές!

Στο πλαίσιο  της ανοιξιάτικης ανανέωσης το e-shop.gr εγκαινιάζει μία ακόμα προϊοντική κατηγορία! Ύστερα από την έξυπνη λύση για τη θέρμανση που έδωσε τον χειμώνα που μας πέρασε και ζέστανε εκατοντάδες σπιτικά οικονομικά και αποτελεσματικά, το δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα αποφάσισε να επεκταθεί σε μία ακόμα κατηγορία!

Έτσι, στο εξής θα μπορείτε επίσης να προμηθεύεστε από το e-shop.gr εκατοντάδες επώνυμες οικιακές μικροσυσκευές όπως μηχανές καφέ- χυμού, συσκευές μαγειρικής, περιποίησης και υγείας, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη σε τιμές έκπληξη! Η ποικιλία είναι εντυπωσιακή και η διαθεσιμότητα για τα περισσότερα νέα μας προϊόντα είναι άμεση!

Εξοπλίστε, λοιπόν, το σπίτι σας με τις πιο εύχρηστες και φιλικές προς κάθε τσέπη μικροσυσκευές που θα διευκολύνουν την καθημερινή σας ζωή και θα την κάνουν πιο ευχάριστη από το e-shop.gr!

Μάθετε επίσης πως οι αγαπημένες σας προσφορές e-shop specials θα είναι πλέον κοντά σας και τις 7 μέρες της εβδομάδας! Ένα νέο προϊόν σε εκπληκτική τιμή κάθε μέρα στις 12:00, τώρα και τα Σαββατοκύριακα, με τα e-shop specials weekend edition!

Και μην ξεχνάτε! Τα προϊόντα μας παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα με μηδενικά έξοδα αποστολής εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελίας σας σε οποιοδήποτε από τα 53 eshop points!

Στο e-shop.gr οι προσφορές και οι εκπλήξεις δεν έχουν τέλος! Σας περιμένουμε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...