Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Επαγγέλματα με μέλλον Σπούδασε Πληροφορική στο Mediterranean College.


Οι επιλογές που σου προσφέρει το School of Computing του Mediterranean College είναι πολλές και σε οδηγούν με σιγουριά στην αγορά εργασίας. Μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, και στα υπερσύγχρονα εργαστήρια Πληροφορικής που διαθέτει, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις, ότι στη Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, θα σπουδάσεις σίγουρα το επάγγελμα που ονειρεύεσαι και την επιστήμη της Πληροφορικής, μαθαίνοντας δίπλα σε καταξιωμένους και έγκριτους ακαδημαϊκούς.

Σε συνεργασία με το κορυφαίο κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby, το Mediterranean College σου προσφέρει πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών υψηλών προδιαγραφών και τις καλύτερες προοπτικές για την επαγγελματική σου αποκατάσταση στα εξής επιστημονικά πεδία: Πληροφορική και Δίκτυα Υπολογιστών. Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν εντός Ιανουαρίου 2013, άρχισαν. Ακόμη, εάν επιθυμείς μπορείς να συνεχίσεις για Master στο Mediterranean College και να αποκτήσεις τον μεταπτυχιακό τίτλο MSc Advanced Computer Networks.

Αν πάλι θέλεις να εξειδικευτείς και να πιστοποιηθείς στα δίκτυα, το Mediterranean College, σου προσφέρει τα προγράμματα IT Essentials και CCNA Exploration της CISCO. Πρόκειται για προγράμματα διεθνώς αναγνωρισμένα, που σου τα προσφέρει η Ακαδημία CISCO του Mediterranean College, μία από τις κορυφαίες ακαδημίες CISCO.

Εξάλλου η πρόσφατη αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων των Κολλεγίων, σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις θέσεις εργασίας όχι μόνο στον ιδιωτικό αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και να έχεις τα εργασιακά δικαιώματα και τις μισθολογικές απολαβές των αποφοίτων των δημοσίων πανεπιστημίων.

Για περισσότερες πληροφορίες στο Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...