Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

‘COMPUTER ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ’ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ 4ΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!


Το «Computer Για Όλους», το αρχαιότερο ελληνικό περιοδικό Πληροφορικής συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες δεκαετίες εκδοτικής παρουσίας. Είναι το μόνο ελληνικό περιοδικό -και ένα από τα ελάχιστα παγκοσμίως - που από τον Ιανουάριο του 1983 μέχρι σήμερα καταγράφει την επανάσταση της σύγχρονης τεχνολογίας. Στο κατώφλι της τέταρτης δεκαετίας του, το «Computer Για Όλους» υπόσχεται ότι σε κάθε τεύχος του θα συνεχίσει να παρουσιάζει τις συναρπαστικές τεχνολογικές εξελίξεις που αλλάζουν τη ζωή μας. 

Στο τεύχος 339 το περιοδικό παρουσιάζει ένα καινοτομικό σύστημα αλληλεπίδρασης χρήστη – υπολογιστή μόνο με τη σκέψη και πλαισιώνεται από ένα DVDμε τεράστια συλλογή χρήσιμων προγραμμάτων.

Ειδικότερα, στο τεύχος Δεκεμβρίου θα βρείτε τα ακόλουθα:

BRAINCOMPUTING… ΣΤΗΝ  ΠΡΑΞΗ: Δοκιμάζουμε την πρωτοποριακή συσκευή MindWave. Πρόκειται για την πρώτη εμπορικά διαθέσιμη συσκευή που επιτρέπει στον χρήστη της να επικοινωνεί με τον υπολογιστή ή την ταμπλέτα του μόνο με τη σκέψη!

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ WINDOWS PHONE 8:  Εξασφαλίσαμε ένα από τα πρώτα Smartphones με το νέο λειτουργικό της Microsoftκαι σας περιγράφουμε τις εντυπώσεις μας.

HOME MUSIC RECORDING STUDIO: Εργαλεία, λογισμικό και συμβουλές για να στήσετε το δικό σας οικιακό ψηφιακό μουσικό στούντιο. 

INTERNET SECURITY 2013: Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας, στο τεύχος Δεκεμβρίου δοκιμάζουμε τις εκδόσεις για τη νέα χρονιά των πακέτων Internet Security.

 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣALL-IN-ONE: Δεν θέλετε desktop, ούτε laptop, αλλά επιθυμείτε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και μεγάλη οθόνη; Κανένα πρόβλημα.
Οι υπολογιστές all-in-one είναι εδώ!

HELPDESK: Έντεκα σελίδες με πρακτικές συμβουλές.

ΣΤΟ DVD ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ  ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ:
Την καθιερωμένη ετήσια συλλογή μας, «User Tools». Περιλαμβάνει πάνω από 150 εργαλεία ταξινομημένα σε 12 διαφορετικές κατηγορίες.

ΤοAshampooBurningStudio 2013, μιαπλήρησουίτα εργαλείων για εγγραφές οπτικών δίσκων κάθε είδους αλλά και την διεκπεραίωση άλλων σχετικών εργασιών.

Το Kingsoft Office Suite Standard 2012, μια εμπορικά διαθέσιμη σουίτα με τις βασικές εφαρμογές γραφείου

Στο πρώτο τεύχος του 2013, ακόμα περισσότερα θέματα για  μια ακόμα πιο  ανατρεπτική  χρονιά στο χώρο της τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...