Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Η Microsoft διευρύνει τη συνεργασία της με την Toyota

Ο ηγέτης της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας επιλέγει τη Microsoft για να της παρέχει υποστήριξη για 200.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο

Η Microsoft Corp. ανακοίνωσε την 1η Οκτωβρίου ότι η Toyota Motor Corp. έχει επιλέξει τις πλατφόρμες τεχνολογίας της Microsoft για την ανάπτυξη των υποδομών επικοινωνίας για τις εταιρίες του ομίλου της διεθνώς.

Η Toyota Motor Sales, USA, Inc, καθώς και άλλες θυγατρικές στη Βόρεια Αμερική έχουν ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2012 να υιοθετούν ως αποκλειστικό περιβάλλον εργασίας το Microsoft Office 365, που προσφέρει υπηρεσίες σε περιβάλλον Cloud. Στην Ιαπωνία και σε άλλες θυγατρικές της διεθνώς, η Toyota θα υλοποιήσει ένα υβριδικό μοντέλο που συνδυάζει εκδόσεις για εγκατάσταση on-premise των Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint, Microsoft Lync και Windows Server.

Στα επόμενα δύο χρόνια η Microsoft θα βοηθήσει την Toyota να παρέχει τις υπηρεσίες αυτές σε πάνω από 200.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο. Στόχος της υιοθέτησης της πλατφόρμας της Microsoft είναι η καλύτερη υποστήριξη κινητών συσκευών, η μείωση του κόστους και η βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ των υπαλλήλων, μέσω υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για social networking, τηλεδιασκέψεις, ανταλλαγή μηνυμάτων και μέσω της παροχής εργαλείων για την κοινή χρήση πληροφορίας.

«Προσπαθούμε διαρκώς να κάνουμε την επιχείρησή μας καλύτερη, βελτιώνοντας την οργάνωση της εταιρίας. Η σημερινή ανακοίνωση για την αναβάθμιση των επικοινωνιών μας αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς αυτό τον στόχο», δήλωσε ο Shigeki Tomoyama, Managing Officer της Toyota. «Πιστεύουμε ότι η Microsoft διαθέτει την πιο αποτελεσματική πλατφόρμα, η οποία προσφέρει ευκολία, ποιότητα και την αποτελεσματικότητα που απαιτείται για να εξασφαλίσει την εμπειρία επικοινωνίας που περιμένουν οι υπάλληλοί μας» .

«Η απόφαση της Toyota να υιοθετήσει Office 365, Exchange, SharePoint, Lync και Windows Server για τους 200.000 υπαλλήλους της διεθνώς, πιστοποιεί για ακόμα μια φορά την ποιότητα και τη δυναμική επεκτασιμότητας μιας από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες παραγωγικότητας στον κόσμο, ενώ συνιστά και ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο στη μεταξύ μας συνεργασία» ανέφερε ο Kevin Turner, Chief Operating Officer της Microsoft. «Ενσωματώνοντας περιβάλλοντα cloud και on-premises, η Toyota θα δώσει τη δυνατότητα στους εργαζόμενούς της να συνεργάζονται και να επικοινωνούν εύκολα μεταξύ τους, είτε βρίσκονται στον ίδιο χώρο, είτε βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη στον κόσμο».

Αυτή η ανακοίνωση αφορά στην επέκταση της συνεργασίας της Toyota με τη Microsoft. Τον Απρίλιο του 2011 η Toyota και η Microsoft συνεργάστηκαν για να προσφέρουν επόμενης γενιάς υπηρεσίες telematics, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα στο cloud Windows Azure. Η σημερινή ανακοίνωση αφορά στη διεύρυνση της αρχικής επένδυσης, καθώς και στη συμμετοχή της εταιρίας στο πρόγραμμα δοκιμής προϊόντων της Microsoft προτού αυτά διατεθούν στην αγορά.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το ότι, κατόπιν της στρατηγικής μας συμφωνίας το 2011, η Toyota επέλεξε την πλατφόρμα της Microsoft για να αναπτύξει τη διεθνή της IT υποδομή επικοινωνίας με αποτέλεσμα οι δύο εταιρείες να επεκτείνουν περαιτέρω τη συνεργασία τους», σημείωσε ο Yasuyuki Higuchi, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ιαπωνίας. «Η οικοδόμηση ενός δικτύου επικοινωνίας για τους 200.000 και πλέον χρήστες της Toyota καθώς και των εταιρειών του ομίλου στην Ιαπωνία, την Αμερική και σε όλο τον κόσμο είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχει αναλάβει ποτέ η Microsoft».

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς εταιρείες εμπιστεύονται την τεχνολογία της Microsoft, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.microsoft.com/en-us/news/presskits/customerspotlight/ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...