Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ESET Hellas: Έναρξη συνεργασίας με το Agoraseto.gr

Η ESET Hellas ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με το ηλεκτρονικό κατάστημα Agoraseto.gr, που δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και χονδρικής διανομής προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στην κινητή τηλεφωνία. Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ανάπτυξης του δικτύου συνεργατών της ESET στην Ελλάδα, με παράλληλη περαιτέρω διείσδυση στην αγορά κινητών συσκευών, προσφέροντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις πολυβραβευμένες λύσεις της και για smartphones μέσα από έναν εξειδικευμένο, στο συγκεκριμένο χώρο, συνεργάτη. 

Στο πλαίσιο  της συνεργασίας, το κορυφαίο προϊόν της ESET, ESET Mobile Security, θα διατίθεται πλέον  στο κατάστημα Agoraseto.gr, δίνοντας την  ευκαιρία στους καταναλωτές που  διαθέτουν ή ενδιαφέρονται να αποκτήσουν συσκευή smartphone (Windows Mobile, Symbian, Android και Android Tablet), να γνωρίσουν μία λύση που προσφέρει πραγματική προστασία σε πραγματικό χρόνο για τις φορητές συσκευές τους. Το  ESET Mobile Security συνδυάζει πανίσχυρη μηχανή σάρωσης, εξελιγμένο Anti-Spam, τεχνολογία κατά της κλοπής (Anti-Theft), βελτιωμένα χαρακτηριστικά προστασίας από απειλές, χαμηλή κατανάλωση πόρων, καθώς και άλλες υπηρεσίες ασφαλείας.

 «Η ολοένα αυξανόμενη χρήση «έξυπνων» συσκευών συνοδεύεται από ραγδαία αύξηση κινδύνων και απειλών. Το ESET Mobile Security προσφέρει την απαραίτητη ασφάλεια στους χρήστες και ταυτόχρονα την προστασία των δεδομένων τους σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας της συσκευής. Καλωσορίζουμε τη συνεργασία μας με το Agoraseto.gr, έναν εξειδικευμένο συνεργάτη στη διάθεση έξυπνων συσκευών κινητής, καθώς μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στις ανάγκες των χρηστών με την προστασία των «smartphone» συσκευών τους, δήλωσε ο Δήμης Στρούθος, General & Operations Manager της ESET Hellas.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...