Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Φθινοπωρινός αέρας ανανέωσης για το e-shop.gr!

Τον περασμένο μήνα (Σεπτέμβριο του 2012) η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε από το Χαλάνδρι στο Μενίδι Αττικής, όπου μέσα σε κτιριακές εγκαταστάσεις 10.000 τμ στεγάζονται επίσης οι κεντρικές αποθήκες και οι υπόλοιπες βασικές υποστηρικτικές λειτουργίες, όπως η διακίνηση, το service και η συναρμολόγηση Η/Υ Innovator™.

Στη λίστα με τα e-shop points ήρθε μέσα στο καλοκαίρι να προστεθεί το νέο μας κατάστημα στο Μαρούσι (λεωφόρος Κηφισίας 22, Παράδεισος Αμαρουσίου), το οποίο θα εξυπηρετεί στο εξής τους φίλους μας στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν ισχύει πια η παλιά μας διεύθυνση στο Χαλάνδρι.

Αυτό που δεν αλλάζει όμως ποτέ στο e-shop.gr είναι οι σταθερά ασυναγώνιστες τιμές μας, η πλούσιά μας γκάμα από προϊόντα που εμπλουτίζεται συνέχεια και οι εκπληκτικές μας προσφορές που ανανεώνονται διαρκώς και φροντίζουν για την τσέπη σας!

Η ανανέωση δείχνει τα πρώτα θετικά της αποτελέσματα και στα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας καθώς το e-shop.gr έχει καταφέρει να ορθοποδήσει, αλλά και να επιστρέψει σε τροχιά ανάπτυξης! Τα στοιχεία του 3ου τριμήνου του 2012 παρουσιάζουν βελτίωση για πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Συνεχίζουμε, λοιπόν, ακάθεκτοι ανταποδίδοντας την ανεκτίμητη αυτή εμπιστοσύνη απέναντι στον Έλληνα καταναλωτή και διατηρώντας αμετάβλητη την ποιότητα τόσο στα προϊόντα όσο και στην παροχή των υπηρεσιών, που μας διακρίνει εδώ και 14 χρόνια.

Ο νέος μας κατάλογος με τίτλο «Desktops in the City» κυκλοφορεί ήδη και σας γεμίζει με ενδιαφέρουσες και εξαιρετικά συμφέρουσες προτάσεις για την ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού σας. Βρείτε τον στα καταστήματά μας ή εναλλακτικά ξεφυλλίστε τον στην ηλεκτρονική του μορφή στη σελίδα μας και μείνετε κοντά μας, γιατί η νέα σεζόν θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και θα είναι όλες τους ευχάριστες για τους φίλους του e-shop.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...