Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

HTC & ΓΕΡΜΑΝΟΣ… μαζί σε μια φαντασμαγορική συναυλία!

Κ. ΠΕΡΕΙΡΑ - Β. ΑΓΑΠΗΤΟΣ
Η HTC και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έδωσαν δυναμικό παρόν στην πρώτη live συναυλία των Bon Jovi στην Ελλάδα. Οι Bon Jovi βρέθηκαν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ για μία και μοναδική συναυλία.
N.ΓΛΥΚΑΣ - Α. ΝΤΑΒΟΣ
Το κοινό των 65.000 θαυμαστών του συγκροτήματος κατέκλεισε το Ολυμπιακό Στάδιο από νωρίς, προκειμένου να παρακολουθήσει το show του αγαπημένου τους συγκροτήματος που επισκέφτηκε για πρώτη φορά το Ελληνικό κοινό.

Οι Bon Jovi προσέφεραν μια φαντασμαγορική παράσταση σε όλους τους παρευρισκομένους ερμηνεύοντας παλιά και νεότερα τραγούδια τους.

Η HTC και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, προσέφεραν ένα δωρεάν εισιτήριο για τη συναυλία των Bon Jovi με κάθε αγορά ενός HTC Wildfire S.

Καθόλη τη διάρκεια του Ιουνίου, οι fans της HTC είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη συναυλία ενός εκ των μεγαλυτέρων ροκ συγκροτημάτων στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Tο HTC Wildfire S smartphone αποτελεί ένα προσιτό, συμπαγές και ευχάριστο στη χρήση τηλέφωνο, που στο εσωτερικό του κρύβει την ισχυρή εμπειρία ενός «έξυπνου» κινητού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...